19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz, “Yurtlarımızda yer var”

Kocaeli 22.09.2021 - 11:42, Güncelleme: 22.09.2021 - 11:42
 

Vali Yavuz, “Yurtlarımızda yer var”

Vali Yavuz, “Yurtlarımızda yer var”

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli’de bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarla ilgili açıklama yaparak yurtlarda yer olduğunu söyledi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de yüz yüze eğitim başladı. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri kente geldi. Bir yandan kalacak yer arayan öğrenciler bir yandan da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalmak için takipte. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli’deki devlet yurtlarıyla ilgili açıklamada bulunduç Vali Yavuz konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Değerli Kardeşlerim, üniversite öğrencilerimiz için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı yurtlara halen yerleştirmeler devam etmekte olup, perşembe günü bir yerleştirme daha yapılacaktır. İlimizde şu an yurtlarımızda yer bulunmakta olup hiçbir gencimiz mağdur edilmeyecektir."
Vali Yavuz, “Yurtlarımızda yer var”

 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli’de bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarla ilgili açıklama yaparak yurtlarda yer olduğunu söyledi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de yüz yüze eğitim başladı. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri kente geldi. Bir yandan kalacak yer arayan öğrenciler bir yandan da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalmak için takipte. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli’deki devlet yurtlarıyla ilgili açıklamada bulunduç Vali Yavuz konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Değerli Kardeşlerim, üniversite öğrencilerimiz için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı yurtlara halen yerleştirmeler devam etmekte olup, perşembe günü bir yerleştirme daha yapılacaktır. İlimizde şu an yurtlarımızda yer bulunmakta olup hiçbir gencimiz mağdur edilmeyecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.