19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pehlevan, “Riski azaltmak için aşı olun!”

Sağlık 25.09.2021 - 16:26, Güncelleme: 25.09.2021 - 16:26
 

Pehlevan, “Riski azaltmak için aşı olun!”

Pehlevan, “Riski azaltmak için aşı olun!”

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, günlük koronivürüs veri tablosunu paylaşarak Kocaelileri uyardı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, günlük koronivürüs veri tablosunu paylaşarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Kocaelilileri tedbirlere karşı bir kez daha uyaran İl Sağlık Müdürü Pehlevan, “Riski azaltmak istiyorsak, tedbirlere uyup aşılarımızı yaptırmalıyız. İlk doz aşının yanında 2. ve 3. doz aşımızı da yaptıralım. Bütün sağlık kuruluşlarımız sizleri aşı olmanız için bekliyor. Hafta sonu da bütün hastanelerimiz, ilçe sağlık müdürlüklerimiz ve mobil ekiplerimiz aşılama için görevdeler” dedi.
Pehlevan, “Riski azaltmak için aşı olun!”

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, günlük koronivürüs veri tablosunu paylaşarak Kocaelileri uyardı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, günlük koronivürüs veri tablosunu paylaşarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Kocaelilileri tedbirlere karşı bir kez daha uyaran İl Sağlık Müdürü Pehlevan, “Riski azaltmak istiyorsak, tedbirlere uyup aşılarımızı yaptırmalıyız. İlk doz aşının yanında 2. ve 3. doz aşımızı da yaptıralım. Bütün sağlık kuruluşlarımız sizleri aşı olmanız için bekliyor. Hafta sonu da bütün hastanelerimiz, ilçe sağlık müdürlüklerimiz ve mobil ekiplerimiz aşılama için görevdeler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.