“Acemice değil iktidar partisi gibi davranmalıyız”

Siyaset 28.09.2021 - 11:30, Güncelleme: 28.09.2021 - 11:30
 

“Acemice değil iktidar partisi gibi davranmalıyız”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan parti binasına alınmayan CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir’in yanına uğramasıyla ilgili, “Bizim acemice değil iktidar Partisi gibi davranmamız lazım” dedi.

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, kendisinden habersiz yönetimini değiştiren CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir’e sinirlenerek İlçe binasını kilitlemişti. Yeni üyeler ve parti yöneticileriyle birlikte kapıda kalan Demir’in yanına giden isimlerden biri de CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan oldu. “BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ PARTİ” Olayla ilgili açıklama yapan Gökhan Orhan, “Destekten çok yatıştırmaya gittik. Yapılan eksiklikler var ama parti içi bir problem olduğu için parti içi kanallarla çözebilirdik. Orada sabaha kadar sokakta beklemek parti düşmanlarına prim verir. Bizim birinci önceliğimiz parti. O şekilde değerlendirerek eylem kararı almak lazım. Bu sürecin daha sağlıklı ilerleyeceğini söyledi. Biz tavsiyelerimizi verdik. Artık iktidara yürüyoruz. Bizim acemice değil iktidar Partisi gibi davranmamız lazım. Gençler sokakta kalıyorken, parti içi sorunları gündeme taşımamak lazım” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan parti binasına alınmayan CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir’in yanına uğramasıyla ilgili, “Bizim acemice değil iktidar Partisi gibi davranmamız lazım” dedi.

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, kendisinden habersiz yönetimini değiştiren CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir’e sinirlenerek İlçe binasını kilitlemişti. Yeni üyeler ve parti yöneticileriyle birlikte kapıda kalan Demir’in yanına giden isimlerden biri de CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan oldu.

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ PARTİ”

Olayla ilgili açıklama yapan Gökhan Orhan, “Destekten çok yatıştırmaya gittik. Yapılan eksiklikler var ama parti içi bir problem olduğu için parti içi kanallarla çözebilirdik. Orada sabaha kadar sokakta beklemek parti düşmanlarına prim verir. Bizim birinci önceliğimiz parti. O şekilde değerlendirerek eylem kararı almak lazım. Bu sürecin daha sağlıklı ilerleyeceğini söyledi. Biz tavsiyelerimizi verdik. Artık iktidara yürüyoruz. Bizim acemice değil iktidar Partisi gibi davranmamız lazım. Gençler sokakta kalıyorken, parti içi sorunları gündeme taşımamak lazım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.