Kocaeli gençlik spor yine zirvede

Spor 29.09.2021 - 09:57, Güncelleme: 29.09.2021 - 09:57
 

Kocaeli gençlik spor yine zirvede

Kocaeli gençlik spor yine zirvede

Ayak Tenisi Federasyonu tarafından ilk kez organize edilen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Grup elemeleri Sakarya’da yapılırken, Kocaeli yine ilk sırada yer aldı. Kocaeli Şampiyonu olan Kocaeli Gençlik ve Spor takımı, bu kez de Sakarya bölge şampiyonluğu elde etti ve Denizli'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılım hakkı kazandı. KÜRKAN: EKİBİMİZİ KUTLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLERİZ Ayak Tenisi İl Temsilcisi Mustafa Kürkan açıklamada bulunarak “Ekibimizi kutlar, 15-20 Ekim 2021 tarihlerinde Denizli'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz. Yakın ilgisinden dolayı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Sayın İlhan Şerif Aykaç’a ve Organizasyondan sorumlu kişilere takımımız adına teşekkür ederiz.” Dedi.
Kocaeli gençlik spor yine zirvede

Ayak Tenisi Federasyonu tarafından ilk kez organize edilen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Grup elemeleri Sakarya’da yapılırken, Kocaeli yine ilk sırada yer aldı. Kocaeli Şampiyonu olan Kocaeli Gençlik ve Spor takımı, bu kez de Sakarya bölge şampiyonluğu elde etti ve Denizli'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılım hakkı kazandı.

KÜRKAN: EKİBİMİZİ KUTLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLERİZ

Ayak Tenisi İl Temsilcisi Mustafa Kürkan açıklamada bulunarak “Ekibimizi kutlar, 15-20 Ekim 2021 tarihlerinde Denizli'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz. Yakın ilgisinden dolayı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Sayın İlhan Şerif Aykaç’a ve Organizasyondan sorumlu kişilere takımımız adına teşekkür ederiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.