Emirhan Bulut Milli Takıma seçildi

Spor 30.09.2021 - 09:49, Güncelleme: 10.06.2022 - 15:16
 

Emirhan Bulut Milli Takıma seçildi

Emirhan Bulut Milli Takıma seçildi

Darıca Tenis Spor Kulübü sporcu olan Emirhan Bulut başarılarına bir yenisini daha ekledi. Genç raket elde ettiği dereceler ile ilimizin gurur kaynağı olurken bu seferde Jr Davis Cup müsabakalarında ülkemizi temsil edecek. BABASI HALİL BULUT İSE ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI Gençlerde Dünya Kupası olan Jr Davis Cup müsabakalarında ülkemizi temsil edecek olan Türk Milli Takımında yer alan Darıca Tenis Spor Kulübü sporcusu Oğlum Emirhan Bulut ve Antrenörümüz Şahin Beyazgül’ü tebrik ederim.21 ülkenin takımının mücadele edeceği turnuvada tüm milli takım sporcularımıza ve antrenörlerimize yürekten başarılar diliyorum.
Emirhan Bulut Milli Takıma seçildi

Darıca Tenis Spor Kulübü sporcu olan Emirhan Bulut başarılarına bir yenisini daha ekledi. Genç raket elde ettiği dereceler ile ilimizin gurur kaynağı olurken bu seferde Jr Davis Cup müsabakalarında ülkemizi temsil edecek.

BABASI HALİL BULUT İSE ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI

Gençlerde Dünya Kupası olan Jr Davis Cup müsabakalarında ülkemizi temsil edecek olan Türk Milli Takımında yer alan Darıca Tenis Spor Kulübü sporcusu Oğlum Emirhan Bulut ve Antrenörümüz Şahin Beyazgül’ü tebrik ederim.21 ülkenin takımının mücadele edeceği turnuvada tüm milli takım sporcularımıza ve antrenörlerimize yürekten başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.