MHP Gebze, yapacağı çalışmaları planlıyor

Siyaset 30.09.2021 - 10:47, Güncelleme: 30.09.2021 - 10:47
 

MHP Gebze, yapacağı çalışmaları planlıyor

Gebze’de hızlı bir şekilde teşkilatlanarak çalışmalara başlayan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında yapılan çalışmaların değerlendirmesini, yapılacak çalışmaların planlamasını yaptı.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. MHP Gebze İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Yöneticisi İlhan Yaşar, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz ve yönetimi de katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda yapılan çalışmaların kısa değerlendirmeleri yapılırken MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un talimatları iletildi. YAPILACAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ Gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “Geçmiş günlerde yapılan programlarımız ve çalışmalarımızın kısa bir değerlendirilmesinin ardından önümüzde ki günlerde yapılacak olan çalışmalar ve programlar hakkında istişareler de bulunularak, İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt Bey’in talimatları doğrultusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Rabbim Birliğimizi Daim Etsin İnşallah” dedi.
Gebze’de hızlı bir şekilde teşkilatlanarak çalışmalara başlayan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında yapılan çalışmaların değerlendirmesini, yapılacak çalışmaların planlamasını yaptı.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. MHP Gebze İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Yöneticisi İlhan Yaşar, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz ve yönetimi de katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda yapılan çalışmaların kısa değerlendirmeleri yapılırken MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un talimatları iletildi.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “Geçmiş günlerde yapılan programlarımız ve çalışmalarımızın kısa bir değerlendirilmesinin ardından önümüzde ki günlerde yapılacak olan çalışmalar ve programlar hakkında istişareler de bulunularak, İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt Bey’in talimatları doğrultusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Rabbim Birliğimizi Daim Etsin İnşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.