19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Kocaeli’den teşkilat eğitimi

Siyaset 30.09.2021 - 16:24, Güncelleme: 30.09.2021 - 16:24
 

İYİ Kocaeli’den teşkilat eğitimi

İYİ Kocaeli’den teşkilat eğitimi

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın’ın teşrifi ile teşkilat eğitimini tamamladı. Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime; İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın’ın, Eğitimciler; Ece Özen Akan, Dr. Hasan Sami Özvarinli, Hamit Uçman, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları katıldı. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın’a ve eğitimcilere katkıları için teşekkür etti.
İYİ Kocaeli’den teşkilat eğitimi

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın’ın teşrifi ile teşkilat eğitimini tamamladı.

Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime; İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın’ın, Eğitimciler; Ece Özen Akan, Dr. Hasan Sami Özvarinli, Hamit Uçman, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları katıldı. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın’a ve eğitimcilere katkıları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.