Özdemir, Gebzeli sanayicilerle buluştu!

Siyaset 03.10.2021 - 14:20, Güncelleme: 03.10.2021 - 14:20
 

Özdemir, Gebzeli sanayicilerle buluştu!

Özdemir, Gebzeli sanayicilerle buluştu!

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, bu kez de Gebze’nin üreticileriyle bir araya geldi. Özdemir ve ekibi, Hasköy Sanayi sitesi ve Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana sahada gösterdiği özverili çalışmalarla takdirleri toplayan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in son durağı Gebze’nin üreticileri oldu. Gebze’nin üreticileriyle bir araya gelen Özdemir’i ziyaretlerinde Ülkü Ocakları Gebze ilçe Başkanı Yavuz Kocagöz ve ilçe yöneticileri de yalnız bırakmadı. Özdemir, beraberindeki heyetle CMY Madeni Yağlar, EMR Mercedes, Beşler BMC, Saylan Ticaret, Kılavuz Hırdavat, İmkar klima ve Özdemirler Otomotiv’i gezdi. Gebze Küçük Sanayi Sitesi girişinde faaliyet gösteren İmkar Oto Isıtma ve soğutma Sistemleri’ni ziyaret eden MHP’li Özdemir ve yönetimi, şirket sahibi Ahmet İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisiyle ve çalışanlarıyla bir süre bilgi alışverişinde bulundu. KOBİ’LERİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ Sanayicilerin, özellikle de KOBİ’lerin ülkenin sanayi üretiminde önemli bir yeri olduğuna değinen Başkan Bülent Özdemir, “KOBİ’ler iş hayatının lokomotifleridir. Sadece büyük sanayiye destek olmakla kalmaz, bazen onların üretimine katkıda bulunur, yarı mamuller üretirler. Ayrıca esnaflık ve ustalığın da toplumdaki mihenk taşlarıdır. Türkiye’deki istihdamın büyük bir çoğunluğunu da yine KOBİ’lerimiz üstlenmiş durumda. Bu anlamda toplum olarak sizin gibi KOBİ’ler çok önemli” diye kendilerine teşekkür etti. İmamoğlu ise, nazik ziyaretleri için hem Özdemir’e hem de beraberindeki heyete teşekkürlerini sunarken, seçim dönemi dışında sanayicinin sıkıntılarını dinlemek için kendilerini ziyaret eden MHP’li Özdemir’in ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıkların da dile getirdi.
Özdemir, Gebzeli sanayicilerle buluştu!

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, bu kez de Gebze’nin üreticileriyle bir araya geldi. Özdemir ve ekibi, Hasköy Sanayi sitesi ve Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Göreve geldiği günden bu yana sahada gösterdiği özverili çalışmalarla takdirleri toplayan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in son durağı Gebze’nin üreticileri oldu. Gebze’nin üreticileriyle bir araya gelen Özdemir’i ziyaretlerinde Ülkü Ocakları Gebze ilçe Başkanı Yavuz Kocagöz ve ilçe yöneticileri de yalnız bırakmadı. Özdemir, beraberindeki heyetle CMY Madeni Yağlar, EMR Mercedes, Beşler BMC, Saylan Ticaret, Kılavuz Hırdavat, İmkar klima ve Özdemirler Otomotiv’i gezdi. Gebze Küçük Sanayi Sitesi girişinde faaliyet gösteren İmkar Oto Isıtma ve soğutma Sistemleri’ni ziyaret eden MHP’li Özdemir ve yönetimi, şirket sahibi Ahmet İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisiyle ve çalışanlarıyla bir süre bilgi alışverişinde bulundu.

KOBİ’LERİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Sanayicilerin, özellikle de KOBİ’lerin ülkenin sanayi üretiminde önemli bir yeri olduğuna değinen Başkan Bülent Özdemir, “KOBİ’ler iş hayatının lokomotifleridir. Sadece büyük sanayiye destek olmakla kalmaz, bazen onların üretimine katkıda bulunur, yarı mamuller üretirler. Ayrıca esnaflık ve ustalığın da toplumdaki mihenk taşlarıdır. Türkiye’deki istihdamın büyük bir çoğunluğunu da yine KOBİ’lerimiz üstlenmiş durumda. Bu anlamda toplum olarak sizin gibi KOBİ’ler çok önemli” diye kendilerine teşekkür etti. İmamoğlu ise, nazik ziyaretleri için hem Özdemir’e hem de beraberindeki heyete teşekkürlerini sunarken, seçim dönemi dışında sanayicinin sıkıntılarını dinlemek için kendilerini ziyaret eden MHP’li Özdemir’in ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıkların da dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.