Bakın Kocaeli’nde günlük kaç kişi koronavirüse yakalanıyor?

Kocaeli 04.10.2021 - 10:16, Güncelleme: 04.10.2021 - 10:16
 

Bakın Kocaeli’nde günlük kaç kişi koronavirüse yakalanıyor?

Bakın Kocaeli’nde günlük kaç kişi koronavirüse yakalanıyor?

Kocaeli’de vaka sayıları ciddi biçimde artmaya başladı. Kocaeli’de günde ortalama 970 kişi koronavirüse yakalanıyor. Sağlık Bakanlığının açıkladığı 18 -24 Eylül tarihlerini kapsayan 100 binde görülen Kovid-19 vaka sayısına göre ülke genelinde vaka sayısındaki artış devam ediyor. Kocaeli’de de vaka sayılarında artış artık korkutan düzeylere ulaşmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilerde, geçtiğimiz hafta 100 bin kişide görülen vaka sayısı 260.91’den 339.06’ya yükseldi. Kocaeli'nin bu sayılara göre haftalık vaka sayısı 6 bin 770 civarında seyrediyor. Kocaeli'nin günlük ortalama vaka sayısı 970’e yükseliyor. Vaka sayısındaki artış sebebiyle Kocaeli bu hafta en çok vaka artışı yaşanan dokuzuncu il oldu.
Bakın Kocaeli’nde günlük kaç kişi koronavirüse yakalanıyor?

Kocaeli’de vaka sayıları ciddi biçimde artmaya başladı. Kocaeli’de günde ortalama 970 kişi koronavirüse yakalanıyor.

Sağlık Bakanlığının açıkladığı 18 -24 Eylül tarihlerini kapsayan 100 binde görülen Kovid-19 vaka sayısına göre ülke genelinde vaka sayısındaki artış devam ediyor. Kocaeli’de de vaka sayılarında artış artık korkutan düzeylere ulaşmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilerde, geçtiğimiz hafta 100 bin kişide görülen vaka sayısı 260.91’den 339.06’ya yükseldi. Kocaeli'nin bu sayılara göre haftalık vaka sayısı 6 bin 770 civarında seyrediyor. Kocaeli'nin günlük ortalama vaka sayısı 970’e yükseliyor. Vaka sayısındaki artış sebebiyle Kocaeli bu hafta en çok vaka artışı yaşanan dokuzuncu il oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.