Şevki Serim, Büyükşehir’in Basın Sorumlusu oldu!

Kocaeli 05.10.2021 - 14:39, Güncelleme: 05.10.2021 - 14:39
 

Şevki Serim, Büyükşehir’in Basın Sorumlusu oldu!

Şevki Serim, Büyükşehir’in Basın Sorumlusu oldu!

Başiskele Belediye Başkan Danışmanı Sevki Serim, sosyal medya hesabında yaptığı duyuru ile pazartesi gününden itibaren Büyükşehir Belediyesi Basın Sorumlusu olarak işe başladığını açıkladı. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün danışmanı Şevki Serim, Büyükşehir Belediyesinde Basın Sorumlusu olarak işe başladı. Daha önce eski Bahçecik Belediyesinde Doğan Erol ile birlikte 4 yıl çalışan Serim, 2009 yılından bu yana Başiskele Belediyesinde çeşitli görevlerde bulunan Serim, Pazartesi günü itibariyle Büyükşehir’de iş başı yaptı. SOSYAL MEDYADA DUYURDU Başiskele Belediyesi'nde çalışırken sessiz sedasız bir şekilde Büyükşehir Belediyesi'ne geçiş yapan Serim, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın tensipleriyle Büyükşehir Belediyesi Basın Sorumlusu olarak 4 Ekim’de göreve başladım” diyerek duyurdu.
Şevki Serim, Büyükşehir’in Basın Sorumlusu oldu!

Başiskele Belediye Başkan Danışmanı Sevki Serim, sosyal medya hesabında yaptığı duyuru ile pazartesi gününden itibaren Büyükşehir Belediyesi Basın Sorumlusu olarak işe başladığını açıkladı.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün danışmanı Şevki Serim, Büyükşehir Belediyesinde Basın Sorumlusu olarak işe başladı. Daha önce eski Bahçecik Belediyesinde Doğan Erol ile birlikte 4 yıl çalışan Serim, 2009 yılından bu yana Başiskele Belediyesinde çeşitli görevlerde bulunan Serim, Pazartesi günü itibariyle Büyükşehir’de iş başı yaptı.

SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Başiskele Belediyesi'nde çalışırken sessiz sedasız bir şekilde Büyükşehir Belediyesi'ne geçiş yapan Serim, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın tensipleriyle Büyükşehir Belediyesi Basın Sorumlusu olarak 4 Ekim’de göreve başladım” diyerek duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.