Süper müsabaka kapalı oynanacak!

Spor 08.10.2021 - 10:25, Güncelleme: 08.10.2021 - 10:25
 

Süper müsabaka kapalı oynanacak!

Süper müsabaka kapalı oynanacak!

TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Kocaelispor bugün Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir FK ile oynayacağı hazırlık müsabakası basına, taraftara ve misafire kapalı olacak. Aykut Kocaman’ın teknik direktör olduğu dönemde hazırlık müsabakası kararı alınmış fakat bu sürecin sonunda yollar ayrılmış ve İstanbul temsilcisinde göreve Başakşehir’in eski kaptanlarından Emre Belozoğlu gelmişti. KOCAELİSPOR’A AYIP OLUR Başakşehir yönetimi, yeni teknik adamları Emre Belözoğlu’na “Hocam… Kocaelispor ile hazırlık maçı almıştık. Programınıza uygun mudur. Duruma göre Kocaelispor’dan maçın ertelenmesi ile ilgili ricada bulunabiliriz” dediği, Emre Belözoğlu’nun “Maç alınmış artık. Kocaelispor tarafına ayıp olur. Maçı oynayacağız”  yanıtını verdiği öğrenildi.
Süper müsabaka kapalı oynanacak!

TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Kocaelispor bugün Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir FK ile oynayacağı hazırlık müsabakası basına, taraftara ve misafire kapalı olacak. Aykut Kocaman’ın teknik direktör olduğu dönemde hazırlık müsabakası kararı alınmış fakat bu sürecin sonunda yollar ayrılmış ve İstanbul temsilcisinde göreve Başakşehir’in eski kaptanlarından Emre Belozoğlu gelmişti.

KOCAELİSPOR’A AYIP OLUR

Başakşehir yönetimi, yeni teknik adamları Emre Belözoğlu’na “Hocam… Kocaelispor ile hazırlık maçı almıştık. Programınıza uygun mudur. Duruma göre Kocaelispor’dan maçın ertelenmesi ile ilgili ricada bulunabiliriz” dediği, Emre Belözoğlu’nun “Maç alınmış artık. Kocaelispor tarafına ayıp olur. Maçı oynayacağız”  yanıtını verdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.