Kocaeli İtfaiyesi, öğrencilere yangın eğitimi verdi!

Kocaeli 12.10.2021 - 15:58, Güncelleme: 12.10.2021 - 15:58
 

Kocaeli İtfaiyesi, öğrencilere yangın eğitimi verdi!

Kocaeli İtfaiyesi, öğrencilere yangın eğitimi verdi!

Görevleri canımızı kurtarmak, malımızı kurtarmak, çevreyi korumak… Yaz ayları boyunca yaşadığımız yangınlar, İtfaiye Kurumunun ve itfaiyecilik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Bu anlamda farkındalığı artırmak amacıyla Kocaeli İtfaiyesi, Marmara Koleji öğrencilerine yangın eğitimi verdi. Öğrencilerini hayata hazırlama konusunda sürekli olarak mükemmeli arayan ve bu yönde adımlar atan Kocaeli Marmara Koleji, Kocaeli Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi ile iş birliği yaparak öğrencilerine bir yangın eğitimi verdi.  Yangın konusunda ortak bilinç oluşturmak, yangın sırasında kendimizi ve çevremizi korumak ve yangına doğru zamanda doğru müdahale etmeyi öğrenmek amacıyla gerçekleştirilen eğitimi Kocaeli Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi Eğitmeni Hasan Koyunlu verdi. Yangınlara bizzat katılan üç itfaiye erinin katıldığı eğitimde, itfaiyecilerin giydiği kıyafetler de tanıtıldı. Bir taraftan yangını söndürürken bir taraftan da kendilerini korumaya çalışan kahraman itfaiyeciler Kocaeli Marmara Koleji öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Kocaeli İtfaiyesi, öğrencilere yangın eğitimi verdi!

Görevleri canımızı kurtarmak, malımızı kurtarmak, çevreyi korumak… Yaz ayları boyunca yaşadığımız yangınlar, İtfaiye Kurumunun ve itfaiyecilik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Bu anlamda farkındalığı artırmak amacıyla Kocaeli İtfaiyesi, Marmara Koleji öğrencilerine yangın eğitimi verdi.

Öğrencilerini hayata hazırlama konusunda sürekli olarak mükemmeli arayan ve bu yönde adımlar atan Kocaeli Marmara Koleji, Kocaeli Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi ile iş birliği yaparak öğrencilerine bir yangın eğitimi verdi.  Yangın konusunda ortak bilinç oluşturmak, yangın sırasında kendimizi ve çevremizi korumak ve yangına doğru zamanda doğru müdahale etmeyi öğrenmek amacıyla gerçekleştirilen eğitimi Kocaeli Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi Eğitmeni Hasan Koyunlu verdi. Yangınlara bizzat katılan üç itfaiye erinin katıldığı eğitimde, itfaiyecilerin giydiği kıyafetler de tanıtıldı. Bir taraftan yangını söndürürken bir taraftan da kendilerini korumaya çalışan kahraman itfaiyeciler Kocaeli Marmara Koleji öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.