AK Partili Gülmen ve Korkmaz’ın testide pozitif çıktı

Siyaset 14.10.2021 - 17:42, Güncelleme: 14.10.2021 - 17:42
 

AK Partili Gülmen ve Korkmaz’ın testide pozitif çıktı

AK Partili Gülmen ve Korkmaz’ın testide pozitif çıktı

AK Parti’nin Gebze’deki kurucularından, mevcut ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz koronavirüse yakalandı. AK Parti’nin Gebze’deki kurucularından, mevcut ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen’in de testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran Gülmen; “Covit 19 test sonucum pozitif, yıllardır olaylara ve insanlara hep böyle baktım” esprisi de yaptı. Bunu gören çok sayıda takipçisi de Gülmen’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık durumu iyi olan Gülmen’in bir süre karantinada kalacağı öğrenildi. Nevzat Gülmen’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. KORKMAZ’IN TESTİ DE POZİTİF ÇIKTI AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz da koronavirüse yakalandı. Çevresinde sevilen biri olarak bilinen Korkmaz’ın testinin pozitif çıkması arkadaşları arasında üzüntüye yol açtı. Çok sayıda seveni sosyal medyadan Fazıl Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Geçmiş olsun dileklerini iletenlerden biri de Dilovası İlçe Başkanı İlhan yıldırım oldu. Yıldırım; “Covid-19 testi pozitif çıkan İlçe Başkan Yardımcımız değerli büyüğüm abim Fazıl Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin İnşallah.” Dedi. Fazıl Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.
AK Partili Gülmen ve Korkmaz’ın testide pozitif çıktı

AK Parti’nin Gebze’deki kurucularından, mevcut ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz koronavirüse yakalandı.

AK Parti’nin Gebze’deki kurucularından, mevcut ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen’in de testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran Gülmen; “Covit 19 test sonucum pozitif, yıllardır olaylara ve insanlara hep böyle baktım” esprisi de yaptı. Bunu gören çok sayıda takipçisi de Gülmen’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık durumu iyi olan Gülmen’in bir süre karantinada kalacağı öğrenildi. Nevzat Gülmen’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

KORKMAZ’IN TESTİ DE POZİTİF ÇIKTI

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz da koronavirüse yakalandı. Çevresinde sevilen biri olarak bilinen Korkmaz’ın testinin pozitif çıkması arkadaşları arasında üzüntüye yol açtı. Çok sayıda seveni sosyal medyadan Fazıl Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Geçmiş olsun dileklerini iletenlerden biri de Dilovası İlçe Başkanı İlhan yıldırım oldu. Yıldırım; “Covid-19 testi pozitif çıkan İlçe Başkan Yardımcımız değerli büyüğüm abim Fazıl Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin İnşallah.” Dedi. Fazıl Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.