Gebze DEVA’dan kandil mesajı

Gebze 17.10.2021 - 12:38, Güncelleme: 17.10.2021 - 12:38
 

Gebze DEVA’dan kandil mesajı

Gebze DEVA’dan kandil mesajı

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı yazılı bir mesaj yayınlayarak Mevlid kandilini kutladı. Mesajda; “ Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumunun 1450. yıl dönümü vesileyle başta vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun. Peygamber Efendimize (S.A.V.) ehli beytine salat ve selam olsun. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bütün insanlığa bir örnek, bir rehber olduğu için Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid Kandilinden dolayı cuma hutbesinde bu haftanın konusunu "vefa " olarak ilan etti. Yani bu hafta boyunca vefanın ne olduğu,  Peygamber Efendimizin vefaya verdiği önem ve değer anlatılacak.  Halkımızın gün geçtikçe daha da fakirleştiği, toplumun büyük bir bölümünün açlık sınırının altında olduğu, çocuklarımızın başını yastığa koyduğunda aç olduğu bir zamanda, keşke diyanet işleri başkanlığı bu hafta boyunca; devleti yönetemeyen ve üç beş kişinin menfaati için tüm ülkeyi uçuruma götüren bu beceriksiz hükümete vefanın ne olduğunu anlatsa… Zira, vatandaşlarımızı bir lokma ekmeğe muhtaç etmek, krizi her geçen gün derinleştirmek ve devleti bir çıkmaza sürüklemek, kamunun malını çarçur etmek; kısacası kendisine seçimle verilen emanete ihanet ederek, milletimizi “yolsuzluk/yoksulluk/yasaklar” cenderesine mahkûm etmek “vefasızlık” değil de nedir? İnsanın “insanca yaşadığı” yarınları ümit ederek Mevlid Kandilinin başta milletimiz olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyoruz. Tüm halkımızın ve İslam Aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.” Denildi.
Gebze DEVA’dan kandil mesajı

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı yazılı bir mesaj yayınlayarak Mevlid kandilini kutladı. Mesajda; “

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumunun 1450. yıl dönümü vesileyle başta vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun. Peygamber Efendimize (S.A.V.) ehli beytine salat ve selam olsun. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bütün insanlığa bir örnek, bir rehber olduğu için Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid Kandilinden dolayı cuma hutbesinde bu haftanın konusunu "vefa " olarak ilan etti. Yani bu hafta boyunca vefanın ne olduğu,  Peygamber Efendimizin vefaya verdiği önem ve değer anlatılacak.  Halkımızın gün geçtikçe daha da fakirleştiği, toplumun büyük bir bölümünün açlık sınırının altında olduğu, çocuklarımızın başını yastığa koyduğunda aç olduğu bir zamanda, keşke diyanet işleri başkanlığı bu hafta boyunca; devleti yönetemeyen ve üç beş kişinin menfaati için tüm ülkeyi uçuruma götüren bu beceriksiz hükümete vefanın ne olduğunu anlatsa…

Zira, vatandaşlarımızı bir lokma ekmeğe muhtaç etmek, krizi her geçen gün derinleştirmek ve devleti bir çıkmaza sürüklemek, kamunun malını çarçur etmek; kısacası kendisine seçimle verilen emanete ihanet ederek, milletimizi “yolsuzluk/yoksulluk/yasaklar” cenderesine mahkûm etmek “vefasızlık” değil de nedir?

İnsanın “insanca yaşadığı” yarınları ümit ederek Mevlid Kandilinin başta milletimiz olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyoruz. Tüm halkımızın ve İslam Aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.