BAŞKAN AYGÜN AVRUPA ŞAMPİYONUNU EVİNDE ZİYARET ETTİ

Spor 19.10.2021 - 09:41, Güncelleme: 19.10.2021 - 09:41
 

BAŞKAN AYGÜN AVRUPA ŞAMPİYONUNU EVİNDE ZİYARET ETTİ

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinden olan Anıl Koçak’ın kadrosunda bulunduğu Down Sendromlular Futsal Millî Takımı Avrupa Şampiyonluğu kazanarak değerli bir başarı elde etti.

Özel Sporcularımızın mücadele ettiği milli takımlarımızdan olan  Down Sendromlular Futsal Milli Takımı İtalya’da gerçekleşen 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunları finalinde Portekiz’i 6-0 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olmuştu. Ay yıldızlı ekibimizin şampiyon kadrosunda olan isimlerden Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) öğrencisi Anıl Koçak ise bu başarıdaki katkısı fazlaydı. ÖZEL ÇOCUKLARIMIZI VE ONLARIN KIYMETLİ AİLELERİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da beraberinde teşkilat yöneticileriyle birlikte ailenin İbni Sina Mahallesi’ndeki evine yapılan ziyarette şampiyonluğu ülkemize getiren sporculardan Anıl Koçak ve ailesini ziyaret ederek Anıl’ı başarılarından dolayı kutlayan Başkan Aygün, “Anıl kardeşimizin elde ettiği bu başarı hepimizi gururlandırdı. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezimiz ile özel çocuklarımızı ve onların kıymetli ailelerini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinden olan Anıl Koçak’ın kadrosunda bulunduğu Down Sendromlular Futsal Millî Takımı Avrupa Şampiyonluğu kazanarak değerli bir başarı elde etti.

Özel Sporcularımızın mücadele ettiği milli takımlarımızdan olan  Down Sendromlular Futsal Milli Takımı İtalya’da gerçekleşen 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunları finalinde Portekiz’i 6-0 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olmuştu. Ay yıldızlı ekibimizin şampiyon kadrosunda olan isimlerden Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) öğrencisi Anıl Koçak ise bu başarıdaki katkısı fazlaydı.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZI VE ONLARIN KIYMETLİ AİLELERİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da beraberinde teşkilat yöneticileriyle birlikte ailenin İbni Sina Mahallesi’ndeki evine yapılan ziyarette şampiyonluğu ülkemize getiren sporculardan Anıl Koçak ve ailesini ziyaret ederek Anıl’ı başarılarından dolayı kutlayan Başkan Aygün, “Anıl kardeşimizin elde ettiği bu başarı hepimizi gururlandırdı. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezimiz ile özel çocuklarımızı ve onların kıymetli ailelerini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.