KUPADA DA YOKUZ

Spor 27.10.2021 - 15:33, Güncelleme: 29.10.2021 - 14:37
 

KUPADA DA YOKUZ

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA İLK YARISINI ÖNDE KAPATTIĞIMIZ MAÇTA İPİMİZİ HASAN KAŞIKARA ÇEKTİ…

İKİ DAKİKADA 2 GOL Ligde arzulanan skorları elde edemeyen temsilcimiz Redoks Darıca GB moral bulma anlamında çıktığı Türkiye Ziraat Kupasında da hayal kırıklığı yaşadı. Teknik Direktör Cengiz Seçsev ağırlıklı olarak yedek oyunculardan kurulu bir ekiple sahaya çıktı. Rakip Kırşehir Belediyespor'da ağırlıklı olarak ilk onbirde yer bulamayan oyuncularına şans tanıdı. İlk yarıda oldukça etkili olduğumuz maçta Behiç ile öne geçtik. Soyunma odasına üstün skorla giren temsilcimiz ikinci yarıya kötü başladı. Hasan Kaşıkara değişkiliğine giden Mehmet Hocaoğlu bu hamlesi ile oyunu çevirdi. Oyuna girer girmez ik dakikada iki gol atan Hasan Kaşıkara skoru ev sahibi takımının lehine çevirdi. Sefa ile tekrar skora denge getirsekte Hakan 2 dakika sonra skoru değiştiren isim oldu. Kupaya veda eden temsilcimiz ligde Hacettepe'yi konuk edecek.  
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA İLK YARISINI ÖNDE KAPATTIĞIMIZ MAÇTA İPİMİZİ HASAN KAŞIKARA ÇEKTİ…

İKİ DAKİKADA 2 GOL

Ligde arzulanan skorları elde edemeyen temsilcimiz Redoks Darıca GB moral bulma anlamında çıktığı Türkiye Ziraat Kupasında da hayal kırıklığı yaşadı. Teknik Direktör Cengiz Seçsev ağırlıklı olarak yedek oyunculardan kurulu bir ekiple sahaya çıktı. Rakip Kırşehir Belediyespor'da ağırlıklı olarak ilk onbirde yer bulamayan oyuncularına şans tanıdı. İlk yarıda oldukça etkili olduğumuz maçta Behiç ile öne geçtik. Soyunma odasına üstün skorla giren temsilcimiz ikinci yarıya kötü başladı. Hasan Kaşıkara değişkiliğine giden Mehmet Hocaoğlu bu hamlesi ile oyunu çevirdi. Oyuna girer girmez ik dakikada iki gol atan Hasan Kaşıkara skoru ev sahibi takımının lehine çevirdi. Sefa ile tekrar skora denge getirsekte Hakan 2 dakika sonra skoru değiştiren isim oldu. Kupaya veda eden temsilcimiz ligde Hacettepe'yi konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.