Son Dakika: Ankara'da Kritik Toplantı!

Gündem 28.10.2021 - 09:27, Güncelleme: 28.10.2021 - 09:27
 

Son Dakika: Ankara'da Kritik Toplantı!

Son Dakika: Ankara'da Kritik Toplantı!

 MSB'den F-35 açıklaması Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı ABD ile Ankara'da F-35 sorununun görüşüldüğü bir toplantı yapıldığını ve müzakerelere devam edilmesi konusunda mutabık kalındığını belirtti. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Türkiye ve ABD Savunma Bakanlıkları arasında, F-35 konusundaki ihtilafın giderilmesi ve mali hususların görüşülmesi maksadıyla Ankara’da bir toplantı icra edilmiş ve müzakerelere devam edilmesi konusunda mutabık kalınmıştır." açıklamasını yaptı. ABD'DEN AÇIKLAMA ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD heyetinin Türkiye'nin F-35 programından çıkarılmasından kaynaklanan anlaşmazlıkları görüşmek üzere Ankara'da temaslarda bulunduğunu bildirdi.  
Son Dakika: Ankara'da Kritik Toplantı!

 MSB'den F-35 açıklaması

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı ABD ile Ankara'da F-35 sorununun görüşüldüğü bir toplantı yapıldığını ve müzakerelere devam edilmesi konusunda mutabık kalındığını belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Türkiye ve ABD Savunma Bakanlıkları arasında, F-35 konusundaki ihtilafın giderilmesi ve mali hususların görüşülmesi maksadıyla Ankara’da bir toplantı icra edilmiş ve müzakerelere devam edilmesi konusunda mutabık kalınmıştır." açıklamasını yaptı.

ABD'DEN AÇIKLAMA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD heyetinin Türkiye'nin F-35 programından çıkarılmasından kaynaklanan anlaşmazlıkları görüşmek üzere Ankara'da temaslarda bulunduğunu bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.