Derince’ Kupa Hayali Yarım Kaldı!

Spor 28.10.2021 - 10:30, Güncelleme: 28.10.2021 - 10:30
 

Derince’ Kupa Hayali Yarım Kaldı!

Derince’ Kupa Hayali Yarım Kaldı!

Bir önceki turda Formül Erbaaspor’u 2-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur’unda Süper Ligde mücadele eden İzmir ekibi Altay ile eşleşen Belediye Derincespor, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda çıktığı çetin rekabetin üstesinden gelemeyerek Altay’a 5-1’lik skorla yenilirken, kupaya 4. Turda veda eden taraf oldu. YARIM SAATLİK UMUT Sarı lacivertliler Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmaya  kalede Taha Ayhan, savunmada Efe Karaoğlu, Kadir Torbacı, İlker Cihan ve Tayfun Kırca, orta sahada Berkay Çakır, Mesut Can Tunalı ve Sercan Uslu, ileri bölgede ise Uğurcan İkikardeş, Melih İnan ve Ramazan Özkabak 11’i ile başlarken, özellikle ilk 30 dakika oldukça iyi bir mücadele örneği sundu. DAHA DAKİKA DOLMADAN BİR GOL DAHA 34. Dakikada Deniz Kadah’ın golü sonrası oyun dengesi bozuldu. Santra ile birlikte İzmir ekibi daha dakika dolmadan Ahmed Ryan ile ikinci golü hanesine yazdırdı. Bu gollerle motivasyonu düşse de  temsilcimiz Sercan Uslu, korner organizasyonunda iyi yükselerek 43. Dakikada  farkı bire indirdi. Oyunun ikinci yarısında oyun ritmini kendisi belirleyen Altay 47’de Paixao, 59’da Ahmed Ryan ile farkı 3’e çıkardı. Khayle Iyane’nin golü ile müsabaka skoru belli olurken Kupadan elenen Belediye Derincespor pazar günü ligde Ceyhanspor’u konuk edecek.
Derince’ Kupa Hayali Yarım Kaldı!

Bir önceki turda Formül Erbaaspor’u 2-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur’unda Süper Ligde mücadele eden İzmir ekibi Altay ile eşleşen Belediye Derincespor, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda çıktığı çetin rekabetin üstesinden gelemeyerek Altay’a 5-1’lik skorla yenilirken, kupaya 4. Turda veda eden taraf oldu.

YARIM SAATLİK UMUT

Sarı lacivertliler Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmaya  kalede Taha Ayhan, savunmada Efe Karaoğlu, Kadir Torbacı, İlker Cihan ve Tayfun Kırca, orta sahada Berkay Çakır, Mesut Can Tunalı ve Sercan Uslu, ileri bölgede ise Uğurcan İkikardeş, Melih İnan ve Ramazan Özkabak 11’i ile başlarken, özellikle ilk 30 dakika oldukça iyi bir mücadele örneği sundu.

DAHA DAKİKA DOLMADAN BİR GOL DAHA

34. Dakikada Deniz Kadah’ın golü sonrası oyun dengesi bozuldu. Santra ile birlikte İzmir ekibi daha dakika dolmadan Ahmed Ryan ile ikinci golü hanesine yazdırdı. Bu gollerle motivasyonu düşse de  temsilcimiz Sercan Uslu, korner organizasyonunda iyi yükselerek 43. Dakikada  farkı bire indirdi. Oyunun ikinci yarısında oyun ritmini kendisi belirleyen Altay 47’de Paixao, 59’da Ahmed Ryan ile farkı 3’e çıkardı. Khayle Iyane’nin golü ile müsabaka skoru belli olurken Kupadan elenen Belediye Derincespor pazar günü ligde Ceyhanspor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.