Darıca Özel Seymen Koleji'nde Cumhuriyet Kutlaması

Darıca 29.10.2021 - 14:56, Güncelleme: 29.10.2021 - 14:56
 

Darıca Özel Seymen Koleji'nde Cumhuriyet Kutlaması

Darıca Özel Seymen Koleji'nde Cumhuriyet Kutlaması

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi ’nde Cumhuriyet’in 98. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene Darıca Yerleşkesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Deniz Çevik Gönül yaptı. Sunuculuğu ise 10A sınıfından Özge Ayluçtarhan ve Selenay Kırdudu gerçekleştirdi. Tören esnasında 9. Sınıf öğrencileri tarafından seslendirilen oratoryo izleyenleri duygulandırdı. Sonrasında 5. sınıf öğrencileri tango gösterisi yaparken Öykü Deniz Kement kemanıyla tangoya eşlik etti. Ardından 7. Sınıf öğrencileri Beren Yavuz, Dilara Kaşgür, Ege Güçoğlu, Sevde Naz Erkovan İngilizce şiirlerini seslendirip gösterinin sonunda Atatürk bayrağı açarak izleyenleri duyulandırdılar. Program, İlkokul öğrencilerinin coşkulu bir şekilde korolarını seslendirmeleri ile sona erdi. Cumhuriyet Bayramı töreni ile Cumhuriyet aşkı her kalpte hissedildi ve hissettirildi.   
Darıca Özel Seymen Koleji'nde Cumhuriyet Kutlaması

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi ’nde Cumhuriyet’in 98. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törene Darıca Yerleşkesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Deniz Çevik Gönül yaptı. Sunuculuğu ise 10A sınıfından Özge Ayluçtarhan ve Selenay Kırdudu gerçekleştirdi.

Tören esnasında 9. Sınıf öğrencileri tarafından seslendirilen oratoryo izleyenleri duygulandırdı. Sonrasında 5. sınıf öğrencileri tango gösterisi yaparken Öykü Deniz Kement kemanıyla tangoya eşlik etti. Ardından 7. Sınıf öğrencileri Beren Yavuz, Dilara Kaşgür, Ege Güçoğlu, Sevde Naz Erkovan İngilizce şiirlerini seslendirip gösterinin sonunda Atatürk bayrağı açarak izleyenleri duyulandırdılar. Program, İlkokul öğrencilerinin coşkulu bir şekilde korolarını seslendirmeleri ile sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı töreni ile Cumhuriyet aşkı her kalpte hissedildi ve hissettirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.