İzmitli Periler Rakiplerini Büyülemeye Devam Ediyor

Spor 03.11.2021 - 10:29, Güncelleme: 03.11.2021 - 10:29
 

İzmitli Periler Rakiplerini Büyülemeye Devam Ediyor

İzmitli Periler Rakiplerini Büyülemeye Devam Ediyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. Haftasında UY İzmit Belediyespor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Elazığ İl Özel İdareyi 90-83 yenerek parkeden galip ayrıldı. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında UY İzmit Belediyespor, deplasmanda Elazığ İl Özel İdarenin konuğuydu. Elazığ İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşmaya bulduğu 3’lüklerle hızlı bir başlangıç yapan  ve bu ritmini  oyun bitimine dek devam ettiren İzmitli Perilemiz, ilk periyodu 31-17, ikinci periyodu 55-42, üçüncü periyodu 77-57 ve müsabakayı ise 90-83 kazandı. Ligdeki ikinci karşıloaşmasında ikinci mağlubiyetini alan Elazığ İl Özel İdare’de Kolby Morgan’ın 25 sayısı yenilgiye engel olamazken, İzmit Belediyespor’da İdil Türk ile Viktoria Mircheva attıkları 19’ar sayıyla galibiyette başroldeydiler. DİĞER MÜSABAKALAR VE GELECEK HAFTA PROGRAMI Diğer taraftan Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 3. hafta, Bursa Büyükşehir Belediyespor - Nesibe Aydın müsbakası haricinde tamamlandı. Ligde 30 Ekim Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe Safiport – Galatasaray karşılaşması Tivibu Spor’dan canlı yayınlanırken 31 Ekim Pazar günü oynanan Beşiktaş HDI Sigorta-OGM Ormanspor müsabakası yine Tivibu Spor’dan canlı bir şekilde basketbol severlerle bir araya geldi. Perilerimiz 4.hafta karşılaşması için 5 Kasım Cuma günü Bursa Büyükşehir Belediyespor ekibini evinde ağarlayacak. Yahyakaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki müsabaka 18.00’de başlayacak. Youtube TBF TV canlı yayınlayacak.
İzmitli Periler Rakiplerini Büyülemeye Devam Ediyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. Haftasında UY İzmit Belediyespor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Elazığ İl Özel İdareyi 90-83 yenerek parkeden galip ayrıldı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında UY İzmit Belediyespor, deplasmanda Elazığ İl Özel İdarenin konuğuydu. Elazığ İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşmaya bulduğu 3’lüklerle hızlı bir başlangıç yapan  ve bu ritmini  oyun bitimine dek devam ettiren İzmitli Perilemiz, ilk periyodu 31-17, ikinci periyodu 55-42, üçüncü periyodu 77-57 ve müsabakayı ise 90-83 kazandı. Ligdeki ikinci karşıloaşmasında ikinci mağlubiyetini alan Elazığ İl Özel İdare’de Kolby Morgan’ın 25 sayısı yenilgiye engel olamazken, İzmit Belediyespor’da İdil Türk ile Viktoria Mircheva attıkları 19’ar sayıyla galibiyette başroldeydiler.

DİĞER MÜSABAKALAR VE GELECEK HAFTA PROGRAMI

Diğer taraftan Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 3. hafta, Bursa Büyükşehir Belediyespor - Nesibe Aydın müsbakası haricinde tamamlandı. Ligde 30 Ekim Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe Safiport – Galatasaray karşılaşması Tivibu Spor’dan canlı yayınlanırken 31 Ekim Pazar günü oynanan Beşiktaş HDI Sigorta-OGM Ormanspor müsabakası yine Tivibu Spor’dan canlı bir şekilde basketbol severlerle bir araya geldi. Perilerimiz 4.hafta karşılaşması için 5 Kasım Cuma günü Bursa Büyükşehir Belediyespor ekibini evinde ağarlayacak. Yahyakaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki müsabaka 18.00’de başlayacak. Youtube TBF TV canlı yayınlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.