BUGÜN 6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

Kocaeli 15.11.2021 - 11:09, Güncelleme: 15.11.2021 - 11:09
 

BUGÜN 6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

BUGÜN 6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

SEDAŞ gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 6 ilçede planlı elektrik kesintisi yapacak. SEDAŞ gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bugün (15 Kasım Pazartesi)  Gebze,  Karamürsel, Gölcük, Derince, Çayırova ve Başiskele olmak üzere 6 ilçede planlı elektrik kesintisi yapacak. Detayları SEDAŞ’ın internet adresinden öğrenebilirsiniz. Elektrik kesintisinin yaşanacağı bazı ilçe, mahalle ve sokaklar ise şöyle:
BUGÜN 6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

SEDAŞ gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 6 ilçede planlı elektrik kesintisi yapacak.

SEDAŞ gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bugün (15 Kasım Pazartesi)  Gebze,  Karamürsel, Gölcük, Derince, Çayırova ve Başiskele olmak üzere 6 ilçede planlı elektrik kesintisi yapacak. Detayları SEDAŞ’ın internet adresinden öğrenebilirsiniz. Elektrik kesintisinin yaşanacağı bazı ilçe, mahalle ve sokaklar ise şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.