Koronavirüste Son Durum!

Sağlık 21.11.2021 - 09:26, Güncelleme: 21.11.2021 - 09:26
 

Koronavirüste Son Durum!

Koronavirüste Son Durum!

Türkiye korona tablosu son durumu nedir? Koronavirüs tablosu son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Korona tablosu günlük olarak Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Korona vaka sayısı, ölü sayısı, iyileşen sayısı ve test sayısı korona tablosunda yer alıyor. Peki Türkiye 21 Kasım koronavirüs tablosunda vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?      Koronavirüs tablosu, bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. Koronavirüs tablosunda, vaka, iyileşen, test ve ölü sayısı bulunuyor. Korona tablosu son durumu merak konusu.      Peki Türkiye 21 Kasım koronavirüs tablosunda son durum nedir? KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM NEDİR?  21 Kasım koronavirüs tablosunda test sayısı 352.335, vaka sayısı 23.347, vefat sayısı 2021 ve iyileşen sayısı 29.163 oldu.    
Koronavirüste Son Durum!

Türkiye korona tablosu son durumu nedir?

Koronavirüs tablosu son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Korona tablosu günlük olarak Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Korona vaka sayısı, ölü sayısı, iyileşen sayısı ve test sayısı korona tablosunda yer alıyor. Peki Türkiye 21 Kasım koronavirüs tablosunda vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?

     Koronavirüs tablosu, bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. Koronavirüs tablosunda, vaka, iyileşen, test ve ölü sayısı bulunuyor. Korona tablosu son durumu merak konusu.

     Peki Türkiye 21 Kasım koronavirüs tablosunda son durum nedir?

KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM NEDİR? 

21 Kasım koronavirüs tablosunda test sayısı 352.335, vaka sayısı 23.347, vefat sayısı 2021 ve iyileşen sayısı 29.163 oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.