DERİNCE’DEN BAŞKENT’TE 2 GOL, 3 PUAN!

Spor 22.11.2021 - 10:40, Güncelleme: 22.11.2021 - 10:40
 

DERİNCE’DEN BAŞKENT’TE 2 GOL, 3 PUAN!

DERİNCE’DEN BAŞKENT’TE 2 GOL, 3 PUAN!

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Belediye Derincespor, geçtiğimiz cumartesi günü Çankaya Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Sentetik saha ile kaplı Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Sahası’ndaki karşılaşmayı Mehmet Tosun ve Efe’nin penaltıdan bulduğu gollerle 2-0 kazanan Derince 13. mücadelesinde  puanını 23’e yükseltti. Son 8 karşılaşmada  6. Galibiyet çıkaran sarı lacivertliler zirve takibini sürdürdü. Belediye Derincespor bir sonraki mücadelesini önümüzdeki pazar Modafen ile evinde oynayacak. BEKLENEN GOL 36. DAKİKADA GELDİ Başkent’teki rekabetin ilk yarısında Belediye Derincespor hakimiyeti yüksek bir oyun oynadı. Gol bulmak adına Muhammed Enes, Mehmet Tosun ve Melih  ile önemli fırsatlar bulsa da ekibimizin aradığı sayı karşılaşmanın 36. Dakikasında geldi. Melih’in pasında Mehmet Tosun temiz bir vuruş yaparak temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son anlarında  Melih İnan talihsiz bir sakatlık yaşadı. Kendi sahasında röveşataya kalkan futbolcu sol kolunun üstüne  düştü. İlk kontrolünde futbolcunun kolunun dirsek bölgesinden çıktığı belirtildi. Melih’in son durumu çekilecek MR sonucunda netlik kazanacak. EFE’NİN SOĞUKKANLI PENALTISI SKORU BELİRLEDİ Derince Belediyespor ikinci yarıda performansını arttırırken 48. Dakikada Çankaya ekibinde kullanılan serbest vuruşta top sağ kale direğinden geri geldi. Bu pozisyonundan sadece 3 dakika sonra sarı lacivertlilerde Ramazan Özkabak, İzmitli stoper Volkan Kesim tarafından ceza sahası içinde düşürüldü ve Derince penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Efe soğukkanlı vuruşuyla topu filelere göndererek ve skoru 2-0 yaptı. Geri kalan zamanda fırsat bulmasına rağmen değerlendiremeyen Belediye Derincespor yine de oyun üstünlüğünü rakibine bırakmadı.70’te Çankaya için Rahmi’nin vuruşunda top üst direğe çarpıp oyun alanının dışına çıktı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve sarı lacivertliler deplasmandan 3 puan alarak rakiplerine 2. Lig yolunda mücadelesine devam edeceğini bir defa daha hatırlatmış oldu.
DERİNCE’DEN BAŞKENT’TE 2 GOL, 3 PUAN!

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Belediye Derincespor, geçtiğimiz cumartesi günü Çankaya Futbol Kulübü’ne konuk oldu.

Sentetik saha ile kaplı Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Sahası’ndaki karşılaşmayı Mehmet Tosun ve Efe’nin penaltıdan bulduğu gollerle 2-0 kazanan Derince 13. mücadelesinde  puanını 23’e yükseltti. Son 8 karşılaşmada  6. Galibiyet çıkaran sarı lacivertliler zirve takibini sürdürdü. Belediye Derincespor bir sonraki mücadelesini önümüzdeki pazar Modafen ile evinde oynayacak.

BEKLENEN GOL 36. DAKİKADA GELDİ

Başkent’teki rekabetin ilk yarısında Belediye Derincespor hakimiyeti yüksek bir oyun oynadı. Gol bulmak adına Muhammed Enes, Mehmet Tosun ve Melih  ile önemli fırsatlar bulsa da ekibimizin aradığı sayı karşılaşmanın 36. Dakikasında geldi. Melih’in pasında Mehmet Tosun temiz bir vuruş yaparak temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son anlarında  Melih İnan talihsiz bir sakatlık yaşadı. Kendi sahasında röveşataya kalkan futbolcu sol kolunun üstüne  düştü. İlk kontrolünde futbolcunun kolunun dirsek bölgesinden çıktığı belirtildi. Melih’in son durumu çekilecek MR sonucunda netlik kazanacak.

EFE’NİN SOĞUKKANLI PENALTISI SKORU BELİRLEDİ

Derince Belediyespor ikinci yarıda performansını arttırırken 48. Dakikada Çankaya ekibinde kullanılan serbest vuruşta top sağ kale direğinden geri geldi. Bu pozisyonundan sadece 3 dakika sonra sarı lacivertlilerde Ramazan Özkabak, İzmitli stoper Volkan Kesim tarafından ceza sahası içinde düşürüldü ve Derince penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Efe soğukkanlı vuruşuyla topu filelere göndererek ve skoru 2-0 yaptı. Geri kalan zamanda fırsat bulmasına rağmen değerlendiremeyen Belediye Derincespor yine de oyun üstünlüğünü rakibine bırakmadı.70’te Çankaya için Rahmi’nin vuruşunda top üst direğe çarpıp oyun alanının dışına çıktı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve sarı lacivertliler deplasmandan 3 puan alarak rakiplerine 2. Lig yolunda mücadelesine devam edeceğini bir defa daha hatırlatmış oldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.