Belediyelerin Bütçeleri Belli Oldu

Kocaeli 26.11.2021 - 15:07, Güncelleme: 26.11.2021 - 15:07
 

Belediyelerin Bütçeleri Belli Oldu

Belediyelerin Bütçeleri Belli Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kasım ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi dün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi dün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yönetiminde gerçekkleştirildi. Kasım ayı ikinci meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesinin bütçesi görüşüldü ve tüm ilçe belediyelerinin bütçesi mecliste onaylandı. BÜYÜKŞEHİR’E DEV BÜTÇE Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 2022 yılı bütçesi 6 Milyar 500 Milyon TL olarak belirlendi. Büyükşehir’in gider bütçesi ise 5 Milyar 700 Milyon TL olarak onaylandı. Öte yandan meclis toplantısında ilçe belediyelerinin bütçeleri de onaylandı. EN BÜYÜK GEBZE İlçe belediyelerinden en büyük bütçeye sahip olan belediye Gebze Belediyesi oldu. Gebze Belediyesinin 2022 yılı gelir ve gider bütçesi 400 Milyon TL olarak açıklandı. Gebze’yi İzmit takip etti. İzmit Belediyesinin gelir ve gider bütçesi 310 Milyon TL olarak onaylandı.  
Belediyelerin Bütçeleri Belli Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kasım ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi dün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi dün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yönetiminde gerçekkleştirildi. Kasım ayı ikinci meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesinin bütçesi görüşüldü ve tüm ilçe belediyelerinin bütçesi mecliste onaylandı.

BÜYÜKŞEHİR’E DEV BÜTÇE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 2022 yılı bütçesi 6 Milyar 500 Milyon TL olarak belirlendi. Büyükşehir’in gider bütçesi ise 5 Milyar 700 Milyon TL olarak onaylandı. Öte yandan meclis toplantısında ilçe belediyelerinin bütçeleri de onaylandı.

EN BÜYÜK GEBZE

İlçe belediyelerinden en büyük bütçeye sahip olan belediye Gebze Belediyesi oldu. Gebze Belediyesinin 2022 yılı gelir ve gider bütçesi 400 Milyon TL olarak açıklandı. Gebze’yi İzmit takip etti. İzmit Belediyesinin gelir ve gider bütçesi 310 Milyon TL olarak onaylandı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.