KOÜ’de İntihar Girişimi!

Kocaeli 29.11.2021 - 14:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:45
 

KOÜ’de İntihar Girişimi!

KOÜ’de İntihar Girişimi!

Kocaeli Üniversitesi’nde sivil memur olarak çalışan erkek şahıs pompalı tüfekle intihar girişiminde bulundu Kocaeli Üniversitesi otoparkında bu sabah  acı bir intihar girişimi meydana geldi. İlyas isimli şahıs pompalı tüfekle kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. ACİLE KALDIRILDI Kocaeli Üniversitesinde sivil memur olarak çalıştığı öğrenilen isimli şahsın pompalı tüfekle kafasına sıktığını gören vatandaşlar durumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Şahsın olay yerinde hemen KOÜ üniversite hastanesinde acile kaldırıldığı öğrenildi.
KOÜ’de İntihar Girişimi!

Kocaeli Üniversitesi’nde sivil memur olarak çalışan erkek şahıs pompalı tüfekle intihar girişiminde bulundu

Kocaeli Üniversitesi otoparkında bu sabah  acı bir intihar girişimi meydana geldi. İlyas isimli şahıs pompalı tüfekle kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

ACİLE KALDIRILDI

Kocaeli Üniversitesinde sivil memur olarak çalıştığı öğrenilen isimli şahsın pompalı tüfekle kafasına sıktığını gören vatandaşlar durumu polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Şahsın olay yerinde hemen KOÜ üniversite hastanesinde acile kaldırıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.