19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kupa Beyi Adana’dan Tur İle Döndü!

Spor 03.12.2021 - 10:12, Güncelleme: 03.12.2021 - 10:12
 

Kupa Beyi Adana’dan Tur İle Döndü!

Kupa Beyi Adana’dan Tur İle Döndü!

Spor Toto 1. Ligdeki temsilcimiz, Kocaelispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasın da  Adanaspor’a konuk oldu. Körfez ekibi mücadeleyi Dilaver ve Mevlüt ’ün ilk yarıda kaydettiği gollerle 2-1 galip gelerek 5. tura yazdırdı. OLDUKÇA MOTİVE BİR BAŞLANGIÇ Kocaelispor karşılaşmaya kalede İsmet, savunmada Semih, Denizalp, Alpay, Mevlüt Çelik, önlerinde Mandjeck ve Yiğitali, sağda Dilaver, solda Tisdell, gizli forvet rolünde Diop ve ileri uçtaysa Mevlüt Erdinç 11’i ile sahadaki yerini aldı. Yeşil siyahlılar müsabakaya oldukça motive bir başlangıç yaptı. İki ekinde bölge paylaşımlarına dikkat ederken rakibi aksine kenarları daha fazla deneyen Kocaelispor 18. dakikada Dilaver’in estetik vuruşuyla ile üstünlüğü yakaladı. MEVLÜT’ÜN İLK, KOCAELİ’NİN İKİNCİ GOLÜ Kullanılan taç atışında Semih sağ kanattan topu ceza sahası içerisine yolladı. Penaltı noktasıyla altı pas noktası arasında yer alan Dilaver bekletmeden sağ ayağı ile yaptığı vuruşla sol köşeden topu ağlara gönderdi. Golün ardından baskını arttıran Kocaelispor 33. Dakikada aradaki farkı 2’ye yükseltti. Kendi sahasından sakin paslarla ileriye çıkış yapan yeşil siyahlılarda Tisdell’in pasında Semih topu aldı ve pasında ceza sahası ön çizgisi üzerindeki Mevlüt’ü topla buluşturdu. Mevlüt gerçekleştirdiği soğukkanlı vuruşla skoru 2-0 yaparak Kocaelispor formasıyla ilk golünü kaydetmiş oldu Semih Karadeniz ise bu maçtaki ikinci asistini yaptı. EV SAHİBİ 4 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI İkinci yarıya ev sahibi Adanaspor 4 değişiklikle başlamayı uygun gördü. Oyun merkezini koruyan temsilcimizde file bekçisi İsmet 52. Dakikada ciddi tehdit içeren bir topu çeldi. 76. Dakikada Adanaspor’da Tetteh topu İsmet’in üstünden topu aşırtmak istedi, anacak top İsmet’ten döndü. Adana ekibi pozisyonda İsmet’in topu eli ile kestiğini ifade etse de hakem aynı fikirde değildi. Sadece 2 dakika sonra Atila’nın ortasında İsa  topa uzak kaldı ve 3. gol fırsatı değerlendirilemedi. MANİSA HAZIRLIKLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK 81. dakikada Adana ekibi farkı 1’e düşürdü. Savunma arasına sızan Samuel Tetteh ceza sahası içerisinden topa sert ve isabetli şut çıkardı. İsmet, soluna gelen topa müdahale edemedi. (1-2) 90+3’te Adana ekibinde Tetteh’in uzaktan yaptığı vuruş İsmet soluna uçarak kornere tokatladı. Son bölümde oyun dengesini sağlayan yeşil siyahlılar adını 5. tura yazdırmış oldu. Hazırlıklarına hız kesmeden devam edecek olan Kocaelispor pazar günü Manisa Futbol Kulübü deplasmanına çıkacak.
Kupa Beyi Adana’dan Tur İle Döndü!

Spor Toto 1. Ligdeki temsilcimiz, Kocaelispor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasın da  Adanaspor’a konuk oldu. Körfez ekibi mücadeleyi Dilaver ve Mevlüt ’ün ilk yarıda kaydettiği gollerle 2-1 galip gelerek 5. tura yazdırdı.

OLDUKÇA MOTİVE BİR BAŞLANGIÇ

Kocaelispor karşılaşmaya kalede İsmet, savunmada Semih, Denizalp, Alpay, Mevlüt Çelik, önlerinde Mandjeck ve Yiğitali, sağda Dilaver, solda Tisdell, gizli forvet rolünde Diop ve ileri uçtaysa Mevlüt Erdinç 11’i ile sahadaki yerini aldı. Yeşil siyahlılar müsabakaya oldukça motive bir başlangıç yaptı. İki ekinde bölge paylaşımlarına dikkat ederken rakibi aksine kenarları daha fazla deneyen Kocaelispor 18. dakikada Dilaver’in estetik vuruşuyla ile üstünlüğü yakaladı.

MEVLÜT’ÜN İLK, KOCAELİ’NİN İKİNCİ GOLÜ

Kullanılan taç atışında Semih sağ kanattan topu ceza sahası içerisine yolladı. Penaltı noktasıyla altı pas noktası arasında yer alan Dilaver bekletmeden sağ ayağı ile yaptığı vuruşla sol köşeden topu ağlara gönderdi. Golün ardından baskını arttıran Kocaelispor 33. Dakikada aradaki farkı 2’ye yükseltti. Kendi sahasından sakin paslarla ileriye çıkış yapan yeşil siyahlılarda Tisdell’in pasında Semih topu aldı ve pasında ceza sahası ön çizgisi üzerindeki Mevlüt’ü topla buluşturdu. Mevlüt gerçekleştirdiği soğukkanlı vuruşla skoru 2-0 yaparak Kocaelispor formasıyla ilk golünü kaydetmiş oldu Semih Karadeniz ise bu maçtaki ikinci asistini yaptı.

EV SAHİBİ 4 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

İkinci yarıya ev sahibi Adanaspor 4 değişiklikle başlamayı uygun gördü. Oyun merkezini koruyan temsilcimizde file bekçisi İsmet 52. Dakikada ciddi tehdit içeren bir topu çeldi. 76. Dakikada Adanaspor’da Tetteh topu İsmet’in üstünden topu aşırtmak istedi, anacak top İsmet’ten döndü. Adana ekibi pozisyonda İsmet’in topu eli ile kestiğini ifade etse de hakem aynı fikirde değildi. Sadece 2 dakika sonra Atila’nın ortasında İsa  topa uzak kaldı ve 3. gol fırsatı değerlendirilemedi.

MANİSA HAZIRLIKLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

81. dakikada Adana ekibi farkı 1’e düşürdü. Savunma arasına sızan Samuel Tetteh ceza sahası içerisinden topa sert ve isabetli şut çıkardı. İsmet, soluna gelen topa müdahale edemedi. (1-2) 90+3’te Adana ekibinde Tetteh’in uzaktan yaptığı vuruş İsmet soluna uçarak kornere tokatladı. Son bölümde oyun dengesini sağlayan yeşil siyahlılar adını 5. tura yazdırmış oldu. Hazırlıklarına hız kesmeden devam edecek olan Kocaelispor pazar günü Manisa Futbol Kulübü deplasmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.