KÜTÜPHANELER

Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği Müsabaları Tamamlandı

Spor 13.12.2021 - 10:05, Güncelleme: 13.12.2021 - 10:05
 

Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği Müsabaları Tamamlandı

Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği Müsabaları Tamamlandı

Okul Sporları Genç Kızlar Futbol Kocaeli İl Birinciliği müsabakalarında Gebze Alaettin Kurt Stadında oynanan final müsabakaları ile tamamlandı. BİZİ KARTEPE VE GEBZE FATİH SULTAN MEHMET TEMSİL EDECEK Dereceye giren 4 takımımıza kupa ve madalyalarının takdimini İlçe Spor Müdürlüğünce Kartepe Spor Lisesi Müdürü Recep Cerrah, Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Müdürü Sami Atilla ve Beden Eğitimi Öğretmenleriyle gerçekleşti. Kocaeli’ yi temsilen Türkiye Şampiyonasında katılacak olan Kartepe Spor Lisesi ve Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi takımlarına başarılar dileriz. ALINAN DERECELER ŞU ŞEKİLDE 1- Kartepe Spor Lisesi 2- Gebze Fatih Sultan Mehmet Al 3- Gebze Anadolu Lisesi 4- Gebze Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi
Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği Müsabaları Tamamlandı

Okul Sporları Genç Kızlar Futbol Kocaeli İl Birinciliği müsabakalarında Gebze Alaettin Kurt Stadında oynanan final müsabakaları ile tamamlandı.

BİZİ KARTEPE VE GEBZE FATİH SULTAN MEHMET TEMSİL EDECEK

Dereceye giren 4 takımımıza kupa ve madalyalarının takdimini İlçe Spor Müdürlüğünce Kartepe Spor Lisesi Müdürü Recep Cerrah, Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Müdürü Sami Atilla ve Beden Eğitimi Öğretmenleriyle gerçekleşti. Kocaeli’ yi temsilen Türkiye Şampiyonasında katılacak olan Kartepe Spor Lisesi ve Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi takımlarına başarılar dileriz.

ALINAN DERECELER ŞU ŞEKİLDE

1- Kartepe Spor Lisesi

2- Gebze Fatih Sultan Mehmet Al

3- Gebze Anadolu Lisesi

4- Gebze Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.