19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Arif Gülen Bu Akşam Hedef Tv’de Kırmızı Masanın Konuğu Oluyor!

Spor 17.12.2021 - 11:31, Güncelleme: 17.12.2021 - 11:31
 

Arif Gülen Bu Akşam Hedef Tv’de Kırmızı Masanın Konuğu Oluyor!

Arif Gülen Bu Akşam Hedef Tv’de Kırmızı Masanın Konuğu Oluyor!

Ümit Medya bünyesinde faaliyet gösteren HEDEF TV yenilenen stüdyo, ekip ve programlarıyla yeni yayın döneminde yine bölge izleyicisinin takdirini toplamayı amaç edinecek. MERAK EDİLEN TÜM SORULAR CEVAP BULACAK HEDEF TV yeni programlarından olan Kırmızı Masa ilk bölümüyle bu akşam saat 19:00’da izleyici ile buluşuyor. Necdet Narin’in sunuculuğunu yapacağı programın bu haftaki konuğu Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen olacak. Darıca Gençlerbirliği’nin son dönem performansı, hedefleri ve bir diğer branşı olan basketbol takımı ile ilgili daha birçok konu hakkında soruların sorulacağı programı HEDEF TV web sitesi ve sosyal medya adreslerinden izleyebilirsiniz.
Arif Gülen Bu Akşam Hedef Tv’de Kırmızı Masanın Konuğu Oluyor!

Ümit Medya bünyesinde faaliyet gösteren HEDEF TV yenilenen stüdyo, ekip ve programlarıyla yeni yayın döneminde yine bölge izleyicisinin takdirini toplamayı amaç edinecek.

MERAK EDİLEN TÜM SORULAR CEVAP BULACAK

HEDEF TV yeni programlarından olan Kırmızı Masa ilk bölümüyle bu akşam saat 19:00’da izleyici ile buluşuyor. Necdet Narin’in sunuculuğunu yapacağı programın bu haftaki konuğu Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen olacak. Darıca Gençlerbirliği’nin son dönem performansı, hedefleri ve bir diğer branşı olan basketbol takımı ile ilgili daha birçok konu hakkında soruların sorulacağı programı HEDEF TV web sitesi ve sosyal medya adreslerinden izleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.