KOGACE, çirkin saldırıyı kınadı!

Kocaeli 20.12.2021 - 16:46, Güncelleme: 20.12.2021 - 16:46
 

KOGACE, çirkin saldırıyı kınadı!

KOGACE, İHA muhabirine yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınadı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayın programında İHA Muhabiri Ahmet Demir'e yönelik çirkin saldırısını yazılı açıklama ile kınadı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden yapılan açıklamada, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılan canlı yayın sırasında Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın, İHA Muhabiri Ahmet Demir’e yönelik çirkin hareketini en sert biçimde kınıyor, kendisini meslektaşımız olarak tanımadığımızı önemle belirtiyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak şiddetin ve şiddete seyirci kalanların her türlüsünü reddediyor, hepimizin yüreğini sızlatan bu olayda şiddete maruz kalan meslektaşımıza geçmiş olsun diliyoruz" denildi.
KOGACE, İHA muhabirine yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınadı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayın programında İHA Muhabiri Ahmet Demir'e yönelik çirkin saldırısını yazılı açıklama ile kınadı.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden yapılan açıklamada, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılan canlı yayın sırasında Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın, İHA Muhabiri Ahmet Demir’e yönelik çirkin hareketini en sert biçimde kınıyor, kendisini meslektaşımız olarak tanımadığımızı önemle belirtiyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak şiddetin ve şiddete seyirci kalanların her türlüsünü reddediyor, hepimizin yüreğini sızlatan bu olayda şiddete maruz kalan meslektaşımıza geçmiş olsun diliyoruz" denildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.