19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Birbirinize Güvenin, Siz Şampiyon Olacaksınız!

Spor 21.12.2021 - 11:24, Güncelleme: 21.12.2021 - 11:24
 

Birbirinize Güvenin, Siz Şampiyon Olacaksınız!

Birbirinize Güvenin, Siz Şampiyon Olacaksınız!

Kocaelispor sezonun 17. karşılaşmasında ligin yükselmeye aday ekiplerinden Eyüpspor’u sahasında ağırladı. Yeterli pozisyon bulmakta sorun yaşayan körfez ekibi bu devrede rakip takımdan Timur’un serbest vuruştan bulduğu golle 1-0 geriye düştü. İkinci devredeyse ilk devreye karşın daha istekli ve sürekli arayan bir ekip performansı sergileyen yeşil siyahlılar Diop’un 79. dakikadaki golüyle skorda dengeyi sağladı. Son bölümde iki taraf içinde gol sesi yükselmezken oyundan 1 puan çıkarmış oldu. DİOP YİNE KATKI YAPTI Özellikle mücadelenin son anlarında Atila ve Yiğitali ile yakaladığı şansları değerlendiremeyen temsilcimiz, oyunun gidişatını değiştirecek pozisyonda İstanbul ekibi  1-0 öndeyken kaleci Korcan’ın 77. dakikada kurtardığı toptu. Karşı karşıya mutlak golü kurtararak 1 puanı getiren isimlerden oldu. Sadece 2 dakika sonra beraberliği yakaladık İlyas pasında Benhur’u topla buluşturdu, Behhur da Diop’u gördü. Ceza sahası içinde topla buluşan genç oyuncu temiz şutunda topu ağlara gönderdi. (1-1) Yine Diop müsabakanın 53. Dakikasındaysa Kocaelispor’u galibiyete taşıyamadı. Sağ kanattan Benhur topu son çizgi üzerinden çevirdi, kale önündeki Diop topun gelişine sert vurdu, kaleci Emrullah topu gol çizgisi üzerinden çevirdi. Puanını 24’e çıkaran yeşil siyahlılar cuma akşamı Adanaspor ile deplasmanında ilk yarının son mücadelesine çıkacak.
Birbirinize Güvenin, Siz Şampiyon Olacaksınız!

Kocaelispor sezonun 17. karşılaşmasında ligin yükselmeye aday ekiplerinden Eyüpspor’u sahasında ağırladı. Yeterli pozisyon bulmakta sorun yaşayan körfez ekibi bu devrede rakip takımdan Timur’un serbest vuruştan bulduğu golle 1-0 geriye düştü. İkinci devredeyse ilk devreye karşın daha istekli ve sürekli arayan bir ekip performansı sergileyen yeşil siyahlılar Diop’un 79. dakikadaki golüyle skorda dengeyi sağladı. Son bölümde iki taraf içinde gol sesi yükselmezken oyundan 1 puan çıkarmış oldu.

DİOP YİNE KATKI YAPTI

Özellikle mücadelenin son anlarında Atila ve Yiğitali ile yakaladığı şansları değerlendiremeyen temsilcimiz, oyunun gidişatını değiştirecek pozisyonda İstanbul ekibi  1-0 öndeyken kaleci Korcan’ın 77. dakikada kurtardığı toptu. Karşı karşıya mutlak golü kurtararak 1 puanı getiren isimlerden oldu. Sadece 2 dakika sonra beraberliği yakaladık İlyas pasında Benhur’u topla buluşturdu, Behhur da Diop’u gördü. Ceza sahası içinde topla buluşan genç oyuncu temiz şutunda topu ağlara gönderdi. (1-1) Yine Diop müsabakanın 53. Dakikasındaysa Kocaelispor’u galibiyete taşıyamadı. Sağ kanattan Benhur topu son çizgi üzerinden çevirdi, kale önündeki Diop topun gelişine sert vurdu, kaleci Emrullah topu gol çizgisi üzerinden çevirdi. Puanını 24’e çıkaran yeşil siyahlılar cuma akşamı Adanaspor ile deplasmanında ilk yarının son mücadelesine çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.