Çayırova'da Yılbaşı Denetimi

Çayırova 31.12.2021 - 14:42, Güncelleme: 31.12.2021 - 14:42
 

Çayırova'da Yılbaşı Denetimi

Çayırova'da Yılbaşı Denetimi

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı gecesi öncesi işyerlerinde denetleme gerçekleştirdi. Çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi zabıta ekipleri, denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Ekipler yılbaşı gecesi öncesi market, pastane, manav ve diğer işyerlerinde raf-kasa fiyat farkını, etiketler üzerinde yazılanları ve ürünlerin son kullanma tarihlerini denetledi. Ayrıca işyerlerinin ruhsat denetimlerini gerçekleştiren ekipler, pandemi kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ederek bu konuda iş yeri yetkililerine gerekli uyarılarda bulundu.
Çayırova'da Yılbaşı Denetimi

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı gecesi öncesi işyerlerinde denetleme gerçekleştirdi.
Çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi zabıta ekipleri, denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Ekipler yılbaşı gecesi öncesi market, pastane, manav ve diğer işyerlerinde raf-kasa fiyat farkını, etiketler üzerinde yazılanları ve ürünlerin son kullanma tarihlerini denetledi. Ayrıca işyerlerinin ruhsat denetimlerini gerçekleştiren ekipler, pandemi kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ederek bu konuda iş yeri yetkililerine gerekli uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.