Darıca’nın Gençleri Antalya’da Kamp Yapıyor!

Spor 04.01.2022 - 11:06, Güncelleme: 04.01.2022 - 11:06
 

Darıca’nın Gençleri Antalya’da Kamp Yapıyor!

Darıca’nın Gençleri Antalya’da Kamp Yapıyor!

İkinci yarıya tesislerinde yaptığı çalışmayla başlangıç yapan 3.Ligdeki temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, önceki gece otobüsüyle Antalya’ya gitti. İLK KARŞILAŞMAYI YOMRA DEPLASMANINDA OYNAYACAK Sabah saatlerinde kamp yapacağı Kemer’e ulaşan sarı yeşilliler, kahvaltının ardından  dinlenmeye çekildi. Akşam Antalya kampının ilk antrenmanını gerçekleştiren temsilcimiz kampı 12 Ocak’ta bitirecek. Ekibimizde dikkatler, şüphesiz devre arası takviyelerinde olacak. 3.Lig’de ikinci yarı 16 Ocak’ta başlayacak olup ilk karşılaşmasını Yomra deplasmanında oynayacak 3 İSİMLE YOLLAR AYRILDI Bununla birlikte geçtiğimiz gün  3 futbolcu ile yollar ayrıldı. Uzun süredir sarı yeşillilerin başarısı için ter döken file bekçisi Alper Doğan, sağ bek Atakan Aybastı ile altyapısından A takıma dek çıkan Alperencan ile yapılan görüşmelerin ardından  karşılıklı olarak sözleşmelerini fesih etti. Redoks Darıca Gençlerbirliği yönetimi tarafından yapılan açıklamada 3 futbolcuya da teşekkür edildi.
Darıca’nın Gençleri Antalya’da Kamp Yapıyor!

İkinci yarıya tesislerinde yaptığı çalışmayla başlangıç yapan 3.Ligdeki temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, önceki gece otobüsüyle Antalya’ya gitti.

İLK KARŞILAŞMAYI YOMRA DEPLASMANINDA OYNAYACAK

Sabah saatlerinde kamp yapacağı Kemer’e ulaşan sarı yeşilliler, kahvaltının ardından  dinlenmeye çekildi. Akşam Antalya kampının ilk antrenmanını gerçekleştiren temsilcimiz kampı 12 Ocak’ta bitirecek. Ekibimizde dikkatler, şüphesiz devre arası takviyelerinde olacak. 3.Lig’de ikinci yarı 16 Ocak’ta başlayacak olup ilk karşılaşmasını Yomra deplasmanında oynayacak

3 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Bununla birlikte geçtiğimiz gün  3 futbolcu ile yollar ayrıldı. Uzun süredir sarı yeşillilerin başarısı için ter döken file bekçisi Alper Doğan, sağ bek Atakan Aybastı ile altyapısından A takıma dek çıkan Alperencan ile yapılan görüşmelerin ardından  karşılıklı olarak sözleşmelerini fesih etti. Redoks Darıca Gençlerbirliği yönetimi tarafından yapılan açıklamada 3 futbolcuya da teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.