Akanbi: Süper Lig Hedefi Doğrultusunda Takıma Katkı Vermek İstiyorum

Spor 05.01.2022 - 09:45, Güncelleme: 05.01.2022 - 09:45
 

Akanbi: Süper Lig Hedefi Doğrultusunda Takıma Katkı Vermek İstiyorum

Akanbi: Süper Lig Hedefi Doğrultusunda Takıma Katkı Vermek İstiyorum

Kocaelispor’un Menemenspor’dan renklerine bağladığı  kanat oyuncusu Rasheed İbrahim Akanbi ilk röportajını verdi. Genç Nijeryalı, körfez ekibine hızlı uyum sağladığını ifade etti  ve “Kocaelispor’a geldiğim için Allah’a şükrediyorum. Takımım için her şeyi yapacağım” dedi. BÖYLESİ GÜZEL BİR TAKIM VE ŞEHRE GELDİĞİM İÇİN ELHAMDÜLLİLAH DİYORUM Ümraniyespor deplasmanı önü çalışmalarına Yeniköy’de bulunan Edis Sport Center’de devam eden Kocaelispor’un yeni yüzü Rasheed İbrahim Akanbi antrenmanın sonrası basın mensuplarının önünde ilk defa konuştu. Samimi bir izlenim veren Rasheed, adaptasyon sürecini hızlı geçirdiğini söyledi. Kocaelispor’a katkı sağlamayı çok arzu ettiğini ifade eden 22 yaşındaki futbolcu şu ifadelere yer verdi: En başka Allah'a şükretmek istiyorum. Böylesi güzel bir şehre, güzel bir takıma geldiğim için “Elhamdüllillah” diyorum. Bir an önce takıma katılıp elimden gelenin en iyisini yapmak, Süper Lig hedefi doğrultusunda takıma katkı sağlamak istiyorum. Alışma sürecini kısa sürede aştım. Birkaç yıldır Türkiye’deyim ve Müslümanım. Müslüman olduğum için ve siz de Müslüman olduğunuz için buradaki adaptasyon sürecini çabuk geçtim. Nijerya benim evim, Türkiye de öyle. Sıcakkanlı insanlarsınız. Takım arkadaşlarımla iyi anlaşıyoruz. Her şeyden çok memnunum diye söyledi. BUGÜN BU NOKTADAYSAM BUNUN EN BÜYÜK SEBEBİ ALLAHTIR Bireysel değil takım olarak, kolektif olarak iyi olmamız lazım. Birbirimize katkı sağlamamız ve elimizden geleni yapmamız lazım. Çünkü futbolda zafer kazanıldığı zaman sadece futbolcuların değildir, başkanındır, hocanındır, şehrindir. Yani, bütün takımındır. İki sezon öncesine kadar amatör liglerdeydim. Bugün bu noktadaysam bunun en büyük sebebi Allah’tır. Ben günde 5 defa namaz kılar ve gece de dua ederim. Dinine bütün bir insanım, çalışmayı da çok severim. Eğer takım için çalışırsanız Allah da size yardım ediyor. Her zaman oynadığım takımlarda takım için oynamaya çalıştım. O yüzden Allah da bana yardım etti. Böyle de mücadele etmeye devam edeceğim dedi.
Akanbi: Süper Lig Hedefi Doğrultusunda Takıma Katkı Vermek İstiyorum

Kocaelispor’un Menemenspor’dan renklerine bağladığı  kanat oyuncusu Rasheed İbrahim Akanbi ilk röportajını verdi. Genç Nijeryalı, körfez ekibine hızlı uyum sağladığını ifade etti  ve “Kocaelispor’a geldiğim için Allah’a şükrediyorum. Takımım için her şeyi yapacağım” dedi.

BÖYLESİ GÜZEL BİR TAKIM VE ŞEHRE GELDİĞİM İÇİN ELHAMDÜLLİLAH DİYORUM

Ümraniyespor deplasmanı önü çalışmalarına Yeniköy’de bulunan Edis Sport Center’de devam eden Kocaelispor’un yeni yüzü Rasheed İbrahim Akanbi antrenmanın sonrası basın mensuplarının önünde ilk defa konuştu. Samimi bir izlenim veren Rasheed, adaptasyon sürecini hızlı geçirdiğini söyledi. Kocaelispor’a katkı sağlamayı çok arzu ettiğini ifade eden 22 yaşındaki futbolcu şu ifadelere yer verdi: En başka Allah'a şükretmek istiyorum. Böylesi güzel bir şehre, güzel bir takıma geldiğim için “Elhamdüllillah” diyorum. Bir an önce takıma katılıp elimden gelenin en iyisini yapmak, Süper Lig hedefi doğrultusunda takıma katkı sağlamak istiyorum. Alışma sürecini kısa sürede aştım. Birkaç yıldır Türkiye’deyim ve Müslümanım. Müslüman olduğum için ve siz de Müslüman olduğunuz için buradaki adaptasyon sürecini çabuk geçtim. Nijerya benim evim, Türkiye de öyle. Sıcakkanlı insanlarsınız. Takım arkadaşlarımla iyi anlaşıyoruz. Her şeyden çok memnunum diye söyledi.

BUGÜN BU NOKTADAYSAM BUNUN EN BÜYÜK SEBEBİ ALLAHTIR

Bireysel değil takım olarak, kolektif olarak iyi olmamız lazım. Birbirimize katkı sağlamamız ve elimizden geleni yapmamız lazım. Çünkü futbolda zafer kazanıldığı zaman sadece futbolcuların değildir, başkanındır, hocanındır, şehrindir. Yani, bütün takımındır. İki sezon öncesine kadar amatör liglerdeydim. Bugün bu noktadaysam bunun en büyük sebebi Allah’tır. Ben günde 5 defa namaz kılar ve gece de dua ederim. Dinine bütün bir insanım, çalışmayı da çok severim. Eğer takım için çalışırsanız Allah da size yardım ediyor. Her zaman oynadığım takımlarda takım için oynamaya çalıştım. O yüzden Allah da bana yardım etti. Böyle de mücadele etmeye devam edeceğim dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.