Özel öğrenciler gastronomide de hünerlerini gösterdi

Kocaeli 09.01.2022 - 12:37, Güncelleme: 09.01.2022 - 12:37
 

Özel öğrenciler gastronomide de hünerlerini gösterdi

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, 18. İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali'ne katıldı

18. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından Avrasya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. 52 ülkenin ve 151 jürinin katılım sağladığı yarışma, dünyanın gastronomi alanında önde gelen ülkelerinin federasyonları ve dernekleri ile Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleştirildi. Özel öğrenciler festivalde hünerlerini sergileyip sertifikalarını aldılar. 3 AYLIK HAZIRLANMA SÜRECİ Bu yıl düzenlenen Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde çeşitli dallarda yemek yarışmaları düzenlendi. Öğrencilerimiz yarışma programına “Özel Yetenekli Bireyler Yarışması” (SP4) kategorisinde katılmış olup aynı gruptaki 50 öğrenciyle yarışma heyecanını deneyimledi. Yarışmaya Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Emel Ulukut'un öncülüğünde 3 ay oyunca hazırlanan ekip de katıldı. YARIŞMAYA KATILDILAR Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi eğitmenlerinden Emel Ulukut ve öğrencilerimiz  Betül Önder ve Şevval Altıparmak bireysel  olarak okulumuzu temsil etti. Öğrencilerimiz yarışmada tatlı olarak  “Tartolet Tabağı” ve ana yemek olarak “Pancar Soslu İç Pilav” ile yarışma jürisini etkilemiş ve sertifika almaya hak kazandı. TAKDİR TOPLADILAR Öğrenciler yarışmada her biri dünyaca ünlü şeflere kendilerini göstererek tüm katılımcıların takdirlerini topladı ve katıldıkları dalda dereceye girerek TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu) Bayram Özrek tarafından 2 özel eğitim yarışması sertifikası kazandı.
Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, 18. İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali'ne katıldı

18. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından Avrasya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. 52 ülkenin ve 151 jürinin katılım sağladığı yarışma, dünyanın gastronomi alanında önde gelen ülkelerinin federasyonları ve dernekleri ile Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleştirildi. Özel öğrenciler festivalde hünerlerini sergileyip sertifikalarını aldılar.

3 AYLIK HAZIRLANMA SÜRECİ

Bu yıl düzenlenen Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde çeşitli dallarda yemek yarışmaları düzenlendi. Öğrencilerimiz yarışma programına “Özel Yetenekli Bireyler Yarışması” (SP4) kategorisinde katılmış olup aynı gruptaki 50 öğrenciyle yarışma heyecanını deneyimledi. Yarışmaya Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Emel Ulukut'un öncülüğünde 3 ay oyunca hazırlanan ekip de katıldı.

YARIŞMAYA KATILDILAR

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi eğitmenlerinden Emel Ulukut ve öğrencilerimiz  Betül Önder ve Şevval Altıparmak bireysel  olarak okulumuzu temsil etti. Öğrencilerimiz yarışmada tatlı olarak  “Tartolet Tabağı” ve ana yemek olarak “Pancar Soslu İç Pilav” ile yarışma jürisini etkilemiş ve sertifika almaya hak kazandı.

TAKDİR TOPLADILAR

Öğrenciler yarışmada her biri dünyaca ünlü şeflere kendilerini göstererek tüm katılımcıların takdirlerini topladı ve katıldıkları dalda dereceye girerek TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu) Bayram Özrek tarafından 2 özel eğitim yarışması sertifikası kazandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.