19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BİZİM KIZLARDAN 5 YILDIZLI PERFORMANS!

Spor 09.01.2022 - 15:06, Güncelleme: 09.01.2022 - 15:06
 

BİZİM KIZLARDAN 5 YILDIZLI PERFORMANS!

BİZİM KIZLARDAN 5 YILDIZLI PERFORMANS!

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde yarışan temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Takımı deplasmanda rakibi Kireçburnuspor’u 5-0 yenerek, hem galibiyet serisi başlattı hem de puanını 6’ya çıkardı. 4. HAFTANIN EN GOLLÜ MÜSABAKASI Ligin 4. Haftasında Kireçburnuspor deplasmanına çıkan kızlarımız rakibini 5-0’lık skorla yenerek adeta şov yaptı. Böylece temsilcimiz, 4. haftada oynanan karşılaşmalar içerisinde en fazla gol atılan müsabaka oldu. Mücadeleye oldukça seri başlayan ekibimiz 15. Dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Kübra Deniz skoru 1-0’a getirdi. Yeşil siyahlılar karşılaşmanın 25. dakikasın da Merve Şıkkibar, 30. dakikasın da Erva Karaovalı ve 38. dakikasın da yine Merve Şıkkibar’la golü buldu ve ilk yarıyı 4-0’lık farkla tamamladı. İkinci yarıda skordan kaynaklı olarak sakin bir oyunu tercih eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü 68. Dakika da Esra Karaovalı ile golü bularak karşılaşmayı 5-0 galip bitirdi.
BİZİM KIZLARDAN 5 YILDIZLI PERFORMANS!

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde yarışan temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Takımı deplasmanda rakibi Kireçburnuspor’u 5-0 yenerek, hem galibiyet serisi başlattı hem de puanını 6’ya çıkardı.

4. HAFTANIN EN GOLLÜ MÜSABAKASI

Ligin 4. Haftasında Kireçburnuspor deplasmanına çıkan kızlarımız rakibini 5-0’lık skorla yenerek adeta şov yaptı. Böylece temsilcimiz, 4. haftada oynanan karşılaşmalar içerisinde en fazla gol atılan müsabaka oldu. Mücadeleye oldukça seri başlayan ekibimiz 15. Dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Kübra Deniz skoru 1-0’a getirdi. Yeşil siyahlılar karşılaşmanın 25. dakikasın da Merve Şıkkibar, 30. dakikasın da Erva Karaovalı ve 38. dakikasın da yine Merve Şıkkibar’la golü buldu ve ilk yarıyı 4-0’lık farkla tamamladı. İkinci yarıda skordan kaynaklı olarak sakin bir oyunu tercih eden Kocaeli Bayan Futbol Kulübü 68. Dakika da Esra Karaovalı ile golü bularak karşılaşmayı 5-0 galip bitirdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.