Körfez Ekibi Finalde Kartallarla Oynayacak!

Spor 11.01.2022 - 11:22, Güncelleme: 11.01.2022 - 11:24
 

Körfez Ekibi Finalde Kartallarla Oynayacak!

Körfez Ekibi Finalde Kartallarla Oynayacak!

Acun Medya tarafından İstanbul’da organize edilen Mini Futbol Türkiye Şampiyonası’nda Kocaelispor formaları ile ilimizi temsil eden Zen Motors ekibi ismini finale taşıyarak gurur kaynağımız oldu. Yeşilyurt ekibini 5-3 yenen ekibimiz çarşamba günü akşam oynanacak  müsabakayı kazanırsa Türkiye şampiyonu olacak. KALİTELİ İSİMLER KARŞI KARŞIYA GELDİ Yarı finaldeki rakibimiz kaliteli isimlere sahipti Kocaelispor’un eski futbolcuları Mert Korkmaz ve Adem Çalık ile birlikte Süper Lig tecrübesi olan Serdar Özbayraktar, Murat Akyüz ve kaleci Orkun Uşak gibi isimlerle sahaya rekabet eden Yeşilyurt ekibi önünde oyunundan taviz vermeyen Zen Motors yine galip gelmesini bildi. YARI FİNALDEN DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Kocaelispor’un efsanelerinden Nuri Çolak ve Engin Öztonga ile BAL sezonunda Kocaelispor formasıyla şampiyonluk yaşayan nam-ı diğer “Beton” Muhammet Emin Gül’le beraber Erdi Söğüt, Erdem Gürcan, Onur Durak ve Serdar Pamuklar isimleriyle sahada yer alan  Zen Motors,. Karşılaşmaya hızlı başladı Engin Öztonga ve Erdi Söğüt’ün şık golleri ile bir anda 2 farklı skor avantajını buldu Rakip ekibin golcüsü Adem Çalık’ın ayağından gelen  2 gol ile Yeşilyurt tabelayı eşitledi. Ama ekibimizden karşılık gecikmedi. Erdem Gürcan ve Muhammed Emin Gül şahane goller atarak durumu 4-2’ye getirdi, yarı bu sonuçla bitti. 2. Yarıda ise  Yeşilyurt’ta bir defa daha öne çıkan isim Adem Çalık bulduğu golle skoru 4-3 yaptı. Rakip takım beraberlik adına yüklenirken Zen Motors kaptanı Nuri Çolak sanşsız bir sakatlık geçirerek oyundan ayrılma mecburiyetinde kaldı. Nuri’nin yerineyse savunmaya geçen Muhammed Emin Gül iyi katkı sağladı. Yeşil siyahlılarda Engin Öztonga’nın şık pasında ikramı geri çevirmeyen Erdi Söğüt’ün golü skoru 5-3’e taşıdı. Geri kalan zamanda kaleci Onur Durak devleşerek rakibine geçit vermeyince Yeşil-Siyahlılar sahadan 5-3 galip gelerek adını finale yazdırmayı başardı. GÜVENÇ KURTAR SEVİNCE ORTAK OLDU Çeyrek finalde olduğu gibi yarı finalde de Zen Motors ekibini yalnız bırakmayan Kocaelispor’un efsane Teknik Direktörlerinden Güvenç Kurtar, müsabaka sonu Kocaelisporluların yaşadığı sevince ortak oldu. Ülkemizin en önemli halı saha organizasyonu olarak adlandırılan turnuvanın diğer yarı final karşılaşmasında rakibi Öz Ümraniyeliler’i 8-6 yenen Kartallar SK adını finale yazdıran 2. takım oldu. Zen Motors ile Kartallar SK takımları arasında oynanacak final karşılaşması 12 Ocak Çarşamba saat 20.45’de Ayazağa’da bulunan TV 8 Stüdyoları Halı Sahası’nda yapılacak.
Körfez Ekibi Finalde Kartallarla Oynayacak!

Acun Medya tarafından İstanbul’da organize edilen Mini Futbol Türkiye Şampiyonası’nda Kocaelispor formaları ile ilimizi temsil eden Zen Motors ekibi ismini finale taşıyarak gurur kaynağımız oldu. Yeşilyurt ekibini 5-3 yenen ekibimiz çarşamba günü akşam oynanacak  müsabakayı kazanırsa Türkiye şampiyonu olacak.

KALİTELİ İSİMLER KARŞI KARŞIYA GELDİ

Yarı finaldeki rakibimiz kaliteli isimlere sahipti Kocaelispor’un eski futbolcuları Mert Korkmaz ve Adem Çalık ile birlikte Süper Lig tecrübesi olan Serdar Özbayraktar, Murat Akyüz ve kaleci Orkun Uşak gibi isimlerle sahaya rekabet eden Yeşilyurt ekibi önünde oyunundan taviz vermeyen Zen Motors yine galip gelmesini bildi.

YARI FİNALDEN DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Kocaelispor’un efsanelerinden Nuri Çolak ve Engin Öztonga ile BAL sezonunda Kocaelispor formasıyla şampiyonluk yaşayan nam-ı diğer “Beton” Muhammet Emin Gül’le beraber Erdi Söğüt, Erdem Gürcan, Onur Durak ve Serdar Pamuklar isimleriyle sahada yer alan  Zen Motors,. Karşılaşmaya hızlı başladı Engin Öztonga ve Erdi Söğüt’ün şık golleri ile bir anda 2 farklı skor avantajını buldu Rakip ekibin golcüsü Adem Çalık’ın ayağından gelen  2 gol ile Yeşilyurt tabelayı eşitledi. Ama ekibimizden karşılık gecikmedi. Erdem Gürcan ve Muhammed Emin Gül şahane goller atarak durumu 4-2’ye getirdi, yarı bu sonuçla bitti. 2. Yarıda ise  Yeşilyurt’ta bir defa daha öne çıkan isim Adem Çalık bulduğu golle skoru 4-3 yaptı. Rakip takım beraberlik adına yüklenirken Zen Motors kaptanı Nuri Çolak sanşsız bir sakatlık geçirerek oyundan ayrılma mecburiyetinde kaldı. Nuri’nin yerineyse savunmaya geçen Muhammed Emin Gül iyi katkı sağladı. Yeşil siyahlılarda Engin Öztonga’nın şık pasında ikramı geri çevirmeyen Erdi Söğüt’ün golü skoru 5-3’e taşıdı. Geri kalan zamanda kaleci Onur Durak devleşerek rakibine geçit vermeyince Yeşil-Siyahlılar sahadan 5-3 galip gelerek adını finale yazdırmayı başardı.

GÜVENÇ KURTAR SEVİNCE ORTAK OLDU

Çeyrek finalde olduğu gibi yarı finalde de Zen Motors ekibini yalnız bırakmayan Kocaelispor’un efsane Teknik Direktörlerinden Güvenç Kurtar, müsabaka sonu Kocaelisporluların yaşadığı sevince ortak oldu. Ülkemizin en önemli halı saha organizasyonu olarak adlandırılan turnuvanın diğer yarı final karşılaşmasında rakibi Öz Ümraniyeliler’i 8-6 yenen Kartallar SK adını finale yazdıran 2. takım oldu. Zen Motors ile Kartallar SK takımları arasında oynanacak final karşılaşması 12 Ocak Çarşamba saat 20.45’de Ayazağa’da bulunan TV 8 Stüdyoları Halı Sahası’nda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.