Başkan Bıyık Sarı Yeşil Sevdaya Desteğini Sürdürüyor!

Spor 12.01.2022 - 10:30, Güncelleme: 12.01.2022 - 10:30
 

Başkan Bıyık Sarı Yeşil Sevdaya Desteğini Sürdürüyor!

Başkan Bıyık Sarı Yeşil Sevdaya Desteğini Sürdürüyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Redoks Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ile beraber temsilcimizin kampını gerçekleştirdiği Antalya’da teknik heyet ve futbolcularla buluştu. BURADA EDİNDİĞİMİZ İZLENİMLER İKİNCİ YARI ÖNCESİ BİZLERİ BİR HAYLİ MUTLU ETTİ Temsilcimizin kamp yaptığı oteli ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, teknik heyet ve oyuncularla görüşerek hazırlıklar ve kamp hakkında bilgiler aldı. Ekibimize  moral ve destek veren Bıyık, “Darıca Gençlerbirliği’mizin devre arası kampını ziyaret ederek yönetim, futbolcular ve teknik ekiple bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyoruz. Devre arası kampının takımımız adına verimli olmasını diliyor, takımımıza ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum. Burada edindiğimiz izlenimler ikinci yarı öncesi bizleri bir hayli mutlu etti” dedi.
Başkan Bıyık Sarı Yeşil Sevdaya Desteğini Sürdürüyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Redoks Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ile beraber temsilcimizin kampını gerçekleştirdiği Antalya’da teknik heyet ve futbolcularla buluştu.

BURADA EDİNDİĞİMİZ İZLENİMLER İKİNCİ YARI ÖNCESİ BİZLERİ BİR HAYLİ MUTLU ETTİ

Temsilcimizin kamp yaptığı oteli ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, teknik heyet ve oyuncularla görüşerek hazırlıklar ve kamp hakkında bilgiler aldı. Ekibimize  moral ve destek veren Bıyık, “Darıca Gençlerbirliği’mizin devre arası kampını ziyaret ederek yönetim, futbolcular ve teknik ekiple bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyoruz. Devre arası kampının takımımız adına verimli olmasını diliyor, takımımıza ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum. Burada edindiğimiz izlenimler ikinci yarı öncesi bizleri bir hayli mutlu etti” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.