19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Redoks Darıca Gençlerbirliği 2. Lig Hedefi İçin 3 Puan Arayacak!

Spor 14.01.2022 - 10:22, Güncelleme: 14.01.2022 - 10:22
 

Redoks Darıca Gençlerbirliği 2. Lig Hedefi İçin 3 Puan Arayacak!

Redoks Darıca Gençlerbirliği 2. Lig Hedefi İçin 3 Puan Arayacak!

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ekibimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, ilk yarıdaki dalgalı performansını telafi etmek adına ikinci yarının ilk karşılaşması, pazar günü deplasmanda oynayacağı Yomraspor müsabakasından 3 puan alarak hedefi olan 2. Lig için yükselişe geçmek istiyor. NELER YAŞANDI VE YAŞANABİLİR Antalya'da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarıyla ikinci yarıya hazırlık yapan temsilcimiz ligin ilk yarısında oynadığı 18 müsabakada 4 galibiyet 5 beraberlik ve 9 yenilgiyle 17 puan almış, ilk yarıyı ne yazık ki küme düşme potasında bitirmişti. Şu bir gerçek ki dinamik bir oyuncu kadrosuna sahip olan sarı yeşiller, zihinsel ve fiziksel enerjisini dengelemeyi başarabilirse amacına tahmin edilenden daha hızlı ulaşabilir.
Redoks Darıca Gençlerbirliği 2. Lig Hedefi İçin 3 Puan Arayacak!

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ekibimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, ilk yarıdaki dalgalı performansını telafi etmek adına ikinci yarının ilk karşılaşması, pazar günü deplasmanda oynayacağı Yomraspor müsabakasından 3 puan alarak hedefi olan 2. Lig için yükselişe geçmek istiyor.

NELER YAŞANDI VE YAŞANABİLİR

Antalya'da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarıyla ikinci yarıya hazırlık yapan temsilcimiz ligin ilk yarısında oynadığı 18 müsabakada 4 galibiyet 5 beraberlik ve 9 yenilgiyle 17 puan almış, ilk yarıyı ne yazık ki küme düşme potasında bitirmişti. Şu bir gerçek ki dinamik bir oyuncu kadrosuna sahip olan sarı yeşiller, zihinsel ve fiziksel enerjisini dengelemeyi başarabilirse amacına tahmin edilenden daha hızlı ulaşabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.