Belediye Derincespor, Başkanıyla Güven Tazeledi!

Spor 14.01.2022 - 15:54, Güncelleme: 14.01.2022 - 15:54
 

Belediye Derincespor, Başkanıyla Güven Tazeledi!

Belediye Derincespor, Başkanıyla Güven Tazeledi!

3. Lig 3. Grup’ta rekabet eden temsilcimiz Belediye Derincespor’da olağan genel kurulun ardından halihazırda görev yapan başkanı Ahmet Güntepe ile güven tazeledi. Yeni yönetime Cevat Aygün ile Bülent Yener Aykurt bir defa yer aldı. 3 YIL DAHA DEVAM KARARI Kulüp binasında düzenlenen genel kurulda tek liste, oy birliğiyle seçildi. Kurula 95 üyenin 55’i katılım gösterdi. Ahmet Güntepe’nin bulunduğu istenin önüne çıkan farklı bir liste olmadı ve Güntepe ile yönetimi kongre üyelerinin 3 yıl daha devam kararı aldı. Bir önceki yönetimde yer alan Haşmet Uçar ile Ahmet Özer işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevi bıraktıklarını açıklamıştı. Başkan Güntepe ise genel kurul öncesi haziruna imza attı, rahatsızlığı nedeni ile genel kurulda yer almadı. İŞTE YENİ YÖNETİM KADROSU Ahmet Güntepe – Başkan Cevat Aygün, Osman Cömert,  Mustafa Polat,  Murat Subaşı, Abdurrahman Kaya,  Kenan Öğe,  Eren Kazgan, Bülent Aykurt, Recep Kaçmaz, Fahri Akyol,  Hüseyin Gezer, Savaş Eminoğlu,  Adem Kırak, Mahmut Koyun, Ethem Olgun,  Arif İpek
Belediye Derincespor, Başkanıyla Güven Tazeledi!

3. Lig 3. Grup’ta rekabet eden temsilcimiz Belediye Derincespor’da olağan genel kurulun ardından halihazırda görev yapan başkanı Ahmet Güntepe ile güven tazeledi. Yeni yönetime Cevat Aygün ile Bülent Yener Aykurt bir defa yer aldı.

3 YIL DAHA DEVAM KARARI

Kulüp binasında düzenlenen genel kurulda tek liste, oy birliğiyle seçildi. Kurula 95 üyenin 55’i katılım gösterdi. Ahmet Güntepe’nin bulunduğu istenin önüne çıkan farklı bir liste olmadı ve Güntepe ile yönetimi kongre üyelerinin 3 yıl daha devam kararı aldı. Bir önceki yönetimde yer alan Haşmet Uçar ile Ahmet Özer işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevi bıraktıklarını açıklamıştı. Başkan Güntepe ise genel kurul öncesi haziruna imza attı, rahatsızlığı nedeni ile genel kurulda yer almadı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KADROSU

Ahmet Güntepe – Başkan Cevat Aygün, Osman Cömert,  Mustafa Polat,  Murat Subaşı, Abdurrahman Kaya,  Kenan Öğe,  Eren Kazgan, Bülent Aykurt, Recep Kaçmaz, Fahri Akyol,  Hüseyin Gezer, Savaş Eminoğlu,  Adem Kırak, Mahmut Koyun, Ethem Olgun,  Arif İpek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.