19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dev Yürekler Çayırova’da Yarıştı, Kazanan Dostluk Oldu!

Spor 21.01.2022 - 12:33, Güncelleme: 21.01.2022 - 12:33
 

Dev Yürekler Çayırova’da Yarıştı, Kazanan Dostluk Oldu!

Dev Yürekler Çayırova’da Yarıştı, Kazanan Dostluk Oldu!

Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce organize edilen okullar arası 3x3 Basketbol turnuvası yoğun ilgiye sahne oldu. 108 SPORCU BAŞARI İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTI Basketbol Turnuvası Emek Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Turnuvada 12 okul takımı 108 sporcuyla yarıştı. 2009, 2010 ve 2011 doğumlu öğrencilerin kendi yaş kategorilerinde mücadele ettiği organizasyonda toplam 23 takım grup aşamalı sistemde belirlenen müsabaka  fikstürüne göre maçlarını oynadı.  Turnuvaya katılan tüm takımlara malzeme desteği hediye edilirken ayrıca şampiyon olan sporculara basketbol topu verildi. DERECEYE GİREN OKULLAR ŞU ŞEKİLDE Ortaokullar arası 3x3 basketbol turnuvası 1 gün sürdü gün sonunda düzenlenen ödül töreninde başarılı olan  takım ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. 2009 doğumlular kategorisinde Güzeltepe Ortaokulu 1. olurken, 2. İstiklal Ortaokulu ve 3. Metehan Ortaokulu’nun oldu. 2010 doğumlular kategorisinde şampiyonluğu Reysaş Ortaokulu kazandı. Bu kategoride 2.liği Güzeltepe Ortaokulu elde ederken, Metehan Ortaokulu 3. olma başarısı gösterdi. 2011 doğumlular kategorisinde ise Metehan Ortaokulu şampiyon olurken, Güzeltepe Ortaokulu ikincilik, Yeni Umut Ortaokulu üçüncülük elde etti. Kupa merasimi sonrası takımlar toplu fotoğraf ile anı ölümsüzleştirdi. DEĞERLİ BİR ORGANİZASYON KAZANDIRILDI 3x3 Okullar Arası Basketbol turnuvası heyecan dolu anlara sahne oldu. Çocukları spora özendiren organizasyon başından sonuna dek fair play içerisinde geçti. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Spor Festivali ve Sokak Basketbolundan sonra ilçeye alt yaş grupları için değerli bir organizasyon kazandırıldı. Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün bu yıl ilkini düzenlediği turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceği öğrenildi.
Dev Yürekler Çayırova’da Yarıştı, Kazanan Dostluk Oldu!

Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce organize edilen okullar arası 3x3 Basketbol turnuvası yoğun ilgiye sahne oldu.

108 SPORCU BAŞARI İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

Basketbol Turnuvası Emek Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Turnuvada 12 okul takımı 108 sporcuyla yarıştı. 2009, 2010 ve 2011 doğumlu öğrencilerin kendi yaş kategorilerinde mücadele ettiği organizasyonda toplam 23 takım grup aşamalı sistemde belirlenen müsabaka  fikstürüne göre maçlarını oynadı.  Turnuvaya katılan tüm takımlara malzeme desteği hediye edilirken ayrıca şampiyon olan sporculara basketbol topu verildi.

DERECEYE GİREN OKULLAR ŞU ŞEKİLDE

Ortaokullar arası 3x3 basketbol turnuvası 1 gün sürdü gün sonunda düzenlenen ödül töreninde başarılı olan  takım ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. 2009 doğumlular kategorisinde Güzeltepe Ortaokulu 1. olurken, 2. İstiklal Ortaokulu ve 3. Metehan Ortaokulu’nun oldu. 2010 doğumlular kategorisinde şampiyonluğu Reysaş Ortaokulu kazandı. Bu kategoride 2.liği Güzeltepe Ortaokulu elde ederken, Metehan Ortaokulu 3. olma başarısı gösterdi. 2011 doğumlular kategorisinde ise Metehan Ortaokulu şampiyon olurken, Güzeltepe Ortaokulu ikincilik, Yeni Umut Ortaokulu üçüncülük elde etti. Kupa merasimi sonrası takımlar toplu fotoğraf ile anı ölümsüzleştirdi.

DEĞERLİ BİR ORGANİZASYON KAZANDIRILDI

3x3 Okullar Arası Basketbol turnuvası heyecan dolu anlara sahne oldu. Çocukları spora özendiren organizasyon başından sonuna dek fair play içerisinde geçti. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Spor Festivali ve Sokak Basketbolundan sonra ilçeye alt yaş grupları için değerli bir organizasyon kazandırıldı. Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün bu yıl ilkini düzenlediği turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.