19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarı Yeşilliler Çarşamba İle İleri Bir Tarihte Rekabet Edecek

Spor 24.01.2022 - 12:57, Güncelleme: 24.01.2022 - 12:57
 

Sarı Yeşilliler Çarşamba İle İleri Bir Tarihte Rekabet Edecek

Sarı Yeşilliler Çarşamba İle İleri Bir Tarihte Rekabet Edecek

TFF 3.Lig 2. Grupta rekabet eden  temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında grubun son sırasında bulunan Çarşambaspor’u evinde ağırlayacaktı ama Olumsuz hava koşullarından ötürü mücadele ileri bir tarihe ertelendi. 20 CM KAR İkinci devrenin ilk müsabakasında deplasmanda konuk olduğu Yomraspor ile 0-0 eşitlikle biten oyun sonu bir puanla dönüş yapan ekibimiz geçtiğimiz cumartesi günü Darıca İlçe Stadı’nda Çarşambaspor’u saat 13.00’de ağırlayacaktı Karşılaşmanın oynanacağı Darıca İlçe Stadı’nda yapılan kontroller sonrası saha içi 20 cm kar birikmesinden dolayI ileri bir tarihe ertelendi. KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE 23.01.2022 tarihinde Çarşambaspor ile oynayacağımız TFF 3. Lig 2. Grup 21. Hafta karşılaşması olumsuz hava muhalefeti sebebi ile TFF’nin almış olduğu karar doğrultusunda ileri bir tarihe tecil edilmiştir. Kamuoyuna Duyurulur denildi.
Sarı Yeşilliler Çarşamba İle İleri Bir Tarihte Rekabet Edecek

TFF 3.Lig 2. Grupta rekabet eden  temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında grubun son sırasında bulunan Çarşambaspor’u evinde ağırlayacaktı ama Olumsuz hava koşullarından ötürü mücadele ileri bir tarihe ertelendi.

20 CM KAR

İkinci devrenin ilk müsabakasında deplasmanda konuk olduğu Yomraspor ile 0-0 eşitlikle biten oyun sonu bir puanla dönüş yapan ekibimiz geçtiğimiz cumartesi günü Darıca İlçe Stadı’nda Çarşambaspor’u saat 13.00’de ağırlayacaktı Karşılaşmanın oynanacağı Darıca İlçe Stadı’nda yapılan kontroller sonrası saha içi 20 cm kar birikmesinden dolayI ileri bir tarihe ertelendi.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

23.01.2022 tarihinde Çarşambaspor ile oynayacağımız TFF 3. Lig 2. Grup 21. Hafta karşılaşması olumsuz hava muhalefeti sebebi ile TFF’nin almış olduğu karar doğrultusunda ileri bir tarihe tecil edilmiştir. Kamuoyuna Duyurulur denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.