Kravets Körfez Ekibine Seviye Atlatır!

Spor 28.01.2022 - 11:43, Güncelleme: 28.01.2022 - 11:50
 

Kravets Körfez Ekibine Seviye Atlatır!

Kravets Körfez Ekibine Seviye Atlatır!

Devre arası transferlerini olabildiğince hızlı yapıp, oyuncu grubunu güçlendirme niyetinde olan Kocaelispor’da ilk hedef Konyaspor’un golcülerinden Artem Kravets. Yeşil siyahlı kulüp öncelikle Konya ekibi iletişime geçti. Eğer yeşil beyazlılarla anlaşılırsa futbolcunun menajeri bir kez daha bir görüşme yapılacak ve transferin olumlu sonuçlanması adına uğraş verilecek. TECRÜBESİ HER ŞEYİ ÖZETLİYOR 33 yaşındaki Ukraynalı futbolcu geçen sezon Dinamo Kiev takımından Konyaspor’a transfer olmuştu. Ülkemizde daha önce  Kayserispor içinde oynayan  Kravets bu sezon şanlı anadolu kartalı adına yalnızca Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında 10 dakika süre aldı. Kravets kariyerinde Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Stuttgart ve İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) yer alan  Granada’nın başarısı için ter dökmüştü.
Kravets Körfez Ekibine Seviye Atlatır!

Devre arası transferlerini olabildiğince hızlı yapıp, oyuncu grubunu güçlendirme niyetinde olan Kocaelispor’da ilk hedef Konyaspor’un golcülerinden Artem Kravets. Yeşil siyahlı kulüp öncelikle Konya ekibi iletişime geçti. Eğer yeşil beyazlılarla anlaşılırsa futbolcunun menajeri bir kez daha bir görüşme yapılacak ve transferin olumlu sonuçlanması adına uğraş verilecek.

TECRÜBESİ HER ŞEYİ ÖZETLİYOR

33 yaşındaki Ukraynalı futbolcu geçen sezon Dinamo Kiev takımından Konyaspor’a transfer olmuştu. Ülkemizde daha önce  Kayserispor içinde oynayan  Kravets bu sezon şanlı anadolu kartalı adına yalnızca Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında 10 dakika süre aldı. Kravets kariyerinde Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Stuttgart ve İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) yer alan  Granada’nın başarısı için ter dökmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.