GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK

Gündem 04.02.2022 - 13:08, Güncelleme: 04.02.2022 - 13:08
 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK

GENÇLİK VE EĞİTİM REHABİLİTASYON MERKEZİ-METİN SABANCI AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI TARAFINDAN GIDA ÜRÜNÜ ALINACAK. 87 kalem gıda malzemesi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler; https://www.ilan.gov.tr/ilan/927180/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/gida-urunleri-satin-alinacaktir” adresinden alınabilecek. AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK

GENÇLİK VE EĞİTİM REHABİLİTASYON MERKEZİ-METİN SABANCI AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI TARAFINDAN GIDA ÜRÜNÜ ALINACAK. 87 kalem gıda malzemesi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler; https://www.ilan.gov.tr/ilan/927180/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/gida-urunleri-satin-alinacaktir” adresinden alınabilecek.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.