Gölcükspor, Yeni Hocası İle İlk Çalışmasına Çıktı

Spor 11.02.2022 - 10:56, Güncelleme: 11.02.2022 - 10:56
 

Gölcükspor, Yeni Hocası İle İlk Çalışmasına Çıktı

Gölcükspor, Yeni Hocası İle İlk Çalışmasına Çıktı

Gölcükspor yeni ve deneyimli teknik direktörü Bülent Baturman ile ilk çalışmasına çıktı. Baturman yönetimindeki ilk antrenman Gölcük Şehir Stadı’nda yapıldı. BÜLENT BATURMAN’I TANIYALIM 1959 Kocaeli Doğumlu olan Baturman, İlk öğretimi İstiklal İlkokulu'nda, orta öğretimi İnkılap Ortaokulu'nda, liseyi Mimar Sinan Lisesi'nde bitirdi ve daha sonra Anadolu Hisarı Spor Akademisi’nden mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Baturman futbol hayatının başlangıcından sonuna dek kısaca 20 yıl süresince Kocaelispor’da forma giydi. Bülent Baturman ile anlaşan Gölcükspor 3. Lig hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.
Gölcükspor, Yeni Hocası İle İlk Çalışmasına Çıktı

Gölcükspor yeni ve deneyimli teknik direktörü Bülent Baturman ile ilk çalışmasına çıktı. Baturman yönetimindeki ilk antrenman Gölcük Şehir Stadı’nda yapıldı.

BÜLENT BATURMAN’I TANIYALIM

1959 Kocaeli Doğumlu olan Baturman, İlk öğretimi İstiklal İlkokulu'nda, orta öğretimi İnkılap Ortaokulu'nda, liseyi Mimar Sinan Lisesi'nde bitirdi ve daha sonra Anadolu Hisarı Spor Akademisi’nden mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Baturman futbol hayatının başlangıcından sonuna dek kısaca 20 yıl süresince Kocaelispor’da forma giydi. Bülent Baturman ile anlaşan Gölcükspor 3. Lig hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.