Bizim Efeler, Lideri Yenemedi

Spor 16.02.2022 - 12:36, Güncelleme: 16.02.2022 - 12:36
 

Bizim Efeler, Lideri Yenemedi

Bizim Efeler, Lideri Yenemedi

Kocaeli BŞB Kağıtspor Erkek Voleybol takımı Alanya deplasmanından mağlubiyetle döndü. Bizim efeler, İyi başladığı ilk setin sayısını hanesine yazdırsa da devamını getiremedi ve Res Property Alanya Belediye’ye 3-1’lik final skoruyla haftayı üzgün tamamladı. DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi’nde bulunan Kocaeli BŞB Kağıtspor sezonun 17.haftasında namağlup lider olan Rest Property Alanya Belediye’ye konuk oldu. Bir önceki hafta Jeopark Kula Belediye’si önünde galip gelen bizim efeler oyuna bir hayli moralli çıkmıştı. Antalya 75.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada temsilcimiz istediği sonucu alamadı. Mavi beyazlılar ilk seti 21/25 aldı. İkinci sette düşerek 25/19 kayıp yaşadı. Sonraki setleri az farkla elinden kaçırdı. son iki sette de 25/23’lük skorlarla kaybedince karşılaşma 3-1’lik sonuçla sonuçlandı. Temsilcimiz bir sonraki mücadelesini yine deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne karşı 20 Şubat Pazar günü saat 17.00’de mücadele edecek.
Bizim Efeler, Lideri Yenemedi

Kocaeli BŞB Kağıtspor Erkek Voleybol takımı Alanya deplasmanından mağlubiyetle döndü. Bizim efeler, İyi başladığı ilk setin sayısını hanesine yazdırsa da devamını getiremedi ve Res Property Alanya Belediye’ye 3-1’lik final skoruyla haftayı üzgün tamamladı.

DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi’nde bulunan Kocaeli BŞB Kağıtspor sezonun 17.haftasında namağlup lider olan Rest Property Alanya Belediye’ye konuk oldu. Bir önceki hafta Jeopark Kula Belediye’si önünde galip gelen bizim efeler oyuna bir hayli moralli çıkmıştı. Antalya 75.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada temsilcimiz istediği sonucu alamadı. Mavi beyazlılar ilk seti 21/25 aldı. İkinci sette düşerek 25/19 kayıp yaşadı. Sonraki setleri az farkla elinden kaçırdı. son iki sette de 25/23’lük skorlarla kaybedince karşılaşma 3-1’lik sonuçla sonuçlandı. Temsilcimiz bir sonraki mücadelesini yine deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne karşı 20 Şubat Pazar günü saat 17.00’de mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.