19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarı Lacivertliler İşini Şansa Bırakmak İstemiyor

Spor 25.02.2022 - 10:42, Güncelleme: 25.02.2022 - 10:42
 

Sarı Lacivertliler İşini Şansa Bırakmak İstemiyor

Sarı Lacivertliler İşini Şansa Bırakmak İstemiyor

TFF 3. Ligde olan bir diğer ekibimiz Belediye Derincespor, 24. Haftada, Pazar günü karşılaşacağı Kardemir Karabükspor mücadelesinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CİDDİ BİR BİÇİMDE ÇALIŞIYORUZ Play – Off potasına girme çabası  veren temsilcimiz, Teknik Direktör Murat Parlak yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Lig sonuncusu Karbükspor ile karşı karşıya gelecek Belediye Derincespor müsabaka için favori konumda olmasına rağmen bu durumun farkında olan Sarı lacivertliler ekip işini şansa bırakmamak için ciddi  bir biçimde çalışıyor. Derince Suni Çim Stadı’nda gerçekleştirilen çalışmalar oyunun  bir gün öncesine dek sürecek.
Sarı Lacivertliler İşini Şansa Bırakmak İstemiyor

TFF 3. Ligde olan bir diğer ekibimiz Belediye Derincespor, 24. Haftada, Pazar günü karşılaşacağı Kardemir Karabükspor mücadelesinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

CİDDİ BİR BİÇİMDE ÇALIŞIYORUZ

Play – Off potasına girme çabası  veren temsilcimiz, Teknik Direktör Murat Parlak yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Lig sonuncusu Karbükspor ile karşı karşıya gelecek Belediye Derincespor müsabaka için favori konumda olmasına rağmen bu durumun farkında olan Sarı lacivertliler ekip işini şansa bırakmamak için ciddi  bir biçimde çalışıyor. Derince Suni Çim Stadı’nda gerçekleştirilen çalışmalar oyunun  bir gün öncesine dek sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.