Gebze’nin Genç Yetenekleri Burada Keşfedilecek!

Spor 28.02.2022 - 11:30, Güncelleme: 28.02.2022 - 11:30
 

Gebze’nin Genç Yetenekleri Burada Keşfedilecek!

Gebze’nin Genç Yetenekleri Burada Keşfedilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın ‘Spor Kenti Kocaeli’ vizyonuyla başlangıç yaptığı tesis hamlesine bir zaman önce eklenen Gebze Yeni Metin Oktay Stadı, Gebze’nin yıldız adaylarıyla doluydu. FUTBOLSUZ KALDIKLARI GÜNLERİN ACISINI ÇIKARDILAR Gebze-Darıca Metrosu inşaatı dahilinde  eski Metin Oktay Stadı’nın hemen yanına yapılan sahada Gebzeli çocuklar hayallerine doğru koşuyor. Büyükşehir’in kendilerine armağan ettiği sahadan bir hayli memnun olan geleceğin yıldızları, FİFA standartlarına uygun zeminde futbol tutkusunu sonuna kadar  yaşayıp, pandemiden ötürü ‘futbolsuz’ kaldıkları günlerin acısını çıkartıyor. 350 ÖĞRENCİ KAZANMAK İÇİN OYNADI Büyükşehir’in 50x70 metre ebadında inşa ettiği yeni Metin Oktay Stadı bu aralar  TBMM, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen ‘Mahallede Maç Var’ etkinliğine ev sahibi durumunda Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile bir araya getirerek tüm ülke çocuklarına paylaşma hedefiyle başlayan  23 Nisan Futbol Turnuvası, Gebze’nin yeni sahasında tam bir futbol şöleni oldu19’u erkek, 4’ü kız olmak üzere toplam 23 okul takımının yer aldığı turnuvada yaklaşık 350 öğrenci ter döküyor. BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER Başkan Büyükakın’ın temizlik, mesafe, maske kuralının önemini hatırlatan çeken pankartıyla sporcu, antrenör ve hakemlere başarılar dileyen pankartın da yer aldığı Metin Oktay Stadı’nda futbolun bütün güzelliklerini hisseden Gebzeli çocuklar, spor ve sporcunun dostu olan Tahir Başkan’a teşekkür etmeyi unutmadı
Gebze’nin Genç Yetenekleri Burada Keşfedilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın ‘Spor Kenti Kocaeli’ vizyonuyla başlangıç yaptığı tesis hamlesine bir zaman önce eklenen Gebze Yeni Metin Oktay Stadı, Gebze’nin yıldız adaylarıyla doluydu.

FUTBOLSUZ KALDIKLARI GÜNLERİN ACISINI ÇIKARDILAR

Gebze-Darıca Metrosu inşaatı dahilinde  eski Metin Oktay Stadı’nın hemen yanına yapılan sahada Gebzeli çocuklar hayallerine doğru koşuyor. Büyükşehir’in kendilerine armağan ettiği sahadan bir hayli memnun olan geleceğin yıldızları, FİFA standartlarına uygun zeminde futbol tutkusunu sonuna kadar  yaşayıp, pandemiden ötürü ‘futbolsuz’ kaldıkları günlerin acısını çıkartıyor.

350 ÖĞRENCİ KAZANMAK İÇİN OYNADI

Büyükşehir’in 50x70 metre ebadında inşa ettiği yeni Metin Oktay Stadı bu aralar  TBMM, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen ‘Mahallede Maç Var’ etkinliğine ev sahibi durumunda Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile bir araya getirerek tüm ülke çocuklarına paylaşma hedefiyle başlayan  23 Nisan Futbol Turnuvası, Gebze’nin yeni sahasında tam bir futbol şöleni oldu19’u erkek, 4’ü kız olmak üzere toplam 23 okul takımının yer aldığı turnuvada yaklaşık 350 öğrenci ter döküyor.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Büyükakın’ın temizlik, mesafe, maske kuralının önemini hatırlatan çeken pankartıyla sporcu, antrenör ve hakemlere başarılar dileyen pankartın da yer aldığı Metin Oktay Stadı’nda futbolun bütün güzelliklerini hisseden Gebzeli çocuklar, spor ve sporcunun dostu olan Tahir Başkan’a teşekkür etmeyi unutmadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.