19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’de motosiklet kullanımı yasaklandı!

Kocaeli 19.03.2022 - 10:14, Güncelleme: 19.03.2022 - 10:16
 

Kocaeli’de motosiklet kullanımı yasaklandı!

Kocaeli'de olumsuz hava şartları nedeniyle evlere servis hizmeti veren motokuryelerin çalışması, motosiklet ve mobilet kullanımı ikinci bir duyuruya kadar yasaklandı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yer yer kuvvetli kar yağışları nedeniyle, kentteki halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarına yarın bir gün süreyle ara verilmesine karar verildiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca, yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava şartları nedeniyle trafik akışı ve can güvenliğini sağlamak amacıyla, servis hizmeti veren motokuryelerin çalışması ile scooter, motosiklet ve mobilet kullanımının, bugün saat 18.00'den başlamak suretiyle, yapılacak ikinci bir duyuruya kadar kent genelinde durdurulmasına karar verildiği bildirildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Meteorolojik verilere göre bugün Kocaeli'de saat 18.00'den itibaren cumartesi gününü de kapsayan kuvvetli kar yağışı beklendiğinden trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması ve toplu taşıma araçlarının kullanımını tavsiye ediyorum." ifadesini kullandı.
Kocaeli'de olumsuz hava şartları nedeniyle evlere servis hizmeti veren motokuryelerin çalışması, motosiklet ve mobilet kullanımı ikinci bir duyuruya kadar yasaklandı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yer yer kuvvetli kar yağışları nedeniyle, kentteki halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarına yarın bir gün süreyle ara verilmesine karar verildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava şartları nedeniyle trafik akışı ve can güvenliğini sağlamak amacıyla, servis hizmeti veren motokuryelerin çalışması ile scooter, motosiklet ve mobilet kullanımının, bugün saat 18.00'den başlamak suretiyle, yapılacak ikinci bir duyuruya kadar kent genelinde durdurulmasına karar verildiği bildirildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Meteorolojik verilere göre bugün Kocaeli'de saat 18.00'den itibaren cumartesi gününü de kapsayan kuvvetli kar yağışı beklendiğinden trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması ve toplu taşıma araçlarının kullanımını tavsiye ediyorum." ifadesini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.