19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Büyükgöz, Tatlıkuyu sakinleriyle bir araya geldi

Kocaeli 22.03.2022 - 12:08, Güncelleme: 22.03.2022 - 12:08
 

Başkan Büyükgöz, Tatlıkuyu sakinleriyle bir araya geldi

Başkan Büyükgöz, Tatlıkuyu sakinleriyle bir araya geldi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, halk meclisi toplantıları kapsamında Tatlıkuyu Mahallesini ziyaret etti. Toplantıda Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde sunum gerçekleştirdi. Bugüne kadar mahallede belediye tarafından yapılan üstyapı çalışmaları ve diğer hizmetlerin yanı sıra Gebze’ye kazandırılacak projelere ilişkin de bilgi veren Büyükgöz, vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Başkan Büyükgöz, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.
Başkan Büyükgöz, Tatlıkuyu sakinleriyle bir araya geldi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, halk meclisi toplantıları kapsamında Tatlıkuyu Mahallesini ziyaret etti.
Toplantıda Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde sunum gerçekleştirdi. Bugüne kadar mahallede belediye tarafından yapılan üstyapı çalışmaları ve diğer hizmetlerin yanı sıra Gebze’ye kazandırılacak projelere ilişkin de bilgi veren Büyükgöz, vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Başkan Büyükgöz, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.