Arkadaşları için gelinlik ve damatlıkla itfaiye müfrezesine gittiler

Kocaeli 22.03.2022 - 12:12, Güncelleme: 22.03.2022 - 12:12
 

Arkadaşları için gelinlik ve damatlıkla itfaiye müfrezesine gittiler

Arkadaşları için gelinlik ve damatlıkla itfaiye müfrezesine gittiler

Kocaeli'de görev yapan itfaiye eri Fahri Sağdıç, nöbet sebebiyle düğününe gelemeyen arkadaşları için salondan önce itfaiye müfrezesine gitti. Meşaleler ile karşılanan çift, büyük mutluluk yaşadı. Kocaeli'de yaşayan Fahri Sağdıç, mesai arkadaşlarını düğününe davet etti. Düğün saati nöbetlerine denk gelen itfaiye erleri ise düğüne katılamadı. Bunun üzerine Fahri Sağdıç ve Ayşe Demir çifti ise düğün salonundan önce itfaiye müfrezesine gitti. Gelinlik ve damatlıkla müfrezeye giden çiçeği burnunda çift, meşaleler ile karşılandı. Büyük mutluluk yaşayan çift, en mutlu günlerinde doyasıyla eğlendi. Sağdıç çifti, tebrikleri kabul ettikten sonra düğün salonunun yolunu tuttu.
Arkadaşları için gelinlik ve damatlıkla itfaiye müfrezesine gittiler

Kocaeli'de görev yapan itfaiye eri Fahri Sağdıç, nöbet sebebiyle düğününe gelemeyen arkadaşları için salondan önce itfaiye müfrezesine gitti. Meşaleler ile karşılanan çift, büyük mutluluk yaşadı.
Kocaeli'de yaşayan Fahri Sağdıç, mesai arkadaşlarını düğününe davet etti. Düğün saati nöbetlerine denk gelen itfaiye erleri ise düğüne katılamadı. Bunun üzerine Fahri Sağdıç ve Ayşe Demir çifti ise düğün salonundan önce itfaiye müfrezesine gitti. Gelinlik ve damatlıkla müfrezeye giden çiçeği burnunda çift, meşaleler ile karşılandı. Büyük mutluluk yaşayan çift, en mutlu günlerinde doyasıyla eğlendi. Sağdıç çifti, tebrikleri kabul ettikten sonra düğün salonunun yolunu tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.